Ακολουθήστε μας στο Google news

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της Εθνικής Ανδρών Κύπρου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο, όπου είναι ο τελευταίος για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018. Στο πάνελ πέρα του προπονητή, Μπεν Σιμόν, ήταν και ο αμυντικός, Κωνσταντίνος Λαΐφης. Τι δήλωσαν οι δυο τους... Μπεν Σιμόν: Για τον αγώνα: «Μπορεί κάποιοι να αναρωτιούνται γιατί παίζουμε αφού δεν έχουμε στόχους. Έχουμε να κερδίσουμε από αυτό τον αγώνα πολλά, έστω και αν δεν μπορούμε να περάσουμε. Κάθε αγώνας είναι μια εξέταση για μας. Πρέπει να χτίσουμε μέσα μας κάτι για να συνεχίσει ο κόσμος να μας πιστεύει. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να δείχνουμε πως η ομάδα προοδεύει και στα αποδυτήρια υπάρχει καλό κλίμα». Για το κεφάλαιο της κούρασης: «Όλοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και το ίδιο πρόγραμμα. Κάθε τρεις μέρες παίζουμε. Δε ψάχνουμε για άλλοθι. Δεν πιστεύω στο να μιλάμε για αντοχές. Όλοι είναι έτοιμοι και δεν θα υπάρξουν τέτοιες δικαιολογίες». Κωνσταντίνος Λαΐφης: Για τον αγώνα: «Ήρθαμε για να κλείσουμε τη διοργάνωση με αξιοπρέπεια. Θα δώσουμε το 100%. Είμαστε μια οικογένεια και σε κάθε παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη. Προσπαθούμε να πείσουμε πως αυτή η ομάδα είναι καλή και είμαστε ικανοί να κάνουμε κάτι μεγάλο τα επόμενα χρόνια». Για το γεγονός πως παίζει στο Βέλγιο και πόσο πιστεύει στην ομάδα: «Σίγουρα είναι ωραίο να παίζω με την Εθνική στη χώρα που αγωνίζομαι. Ο κόσμος το ξέρει αυτό και πρέπει να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Να τους δείξω πως δικαίως αγωνίζομαι στο Βελγικό πρωτάθλημα. Όχι απλά πιστεύω, αλλά είμαι 100% πως μπορούμε αν είμαστε ενωμένοι. Έχουμε αρκετό ταλέντο, είμαστε νέα ομάδα, ο προπονητής είναι δίπλα μας και είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα πετύχει κάτι στα επόμενα χρόνια».  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ