Με τίτλο «Αποθέωση» και μ' ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ, οι άνθρωποι της Μίλαν ζωντανεύουν τις μνήμες από τον τελικό της Αθήνας όπου κατάκτησαν το Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις 18/5 του 1994, η Μίλαν γινόταν πρωταθλήτρια Ευρώπης για 5η φορά στην ιστορία της (συνολικά έχει 7 Champions League). Οι ροσονέρι έφτιαξαν ένα ξεχωριστό μίνι ντοκιμαντέρ, με πλάνα από την Ακρόπολη, αποκαλούν την Αθήνα γη των Θεών και κλείνουν το βίντεο με το λεκτικό «η βραδιά που γίναμε ήρωες», ενώ ο τίτλος είναι «Apotheosis».

Σ' αυτό το βίντεο μιλούν οι πρωταγωνιστές της μαγικής εκείνης βραδιάς: Μαλντίνο, Μασάρο, Καπέλο, Σαβίσεβιτς... Όλοι έχουν να θυμηθούν κάτι όμορφο!

 
 
 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η χρυσή Βίβλος του Champions League: 15ο για τη Ρεάλ, υπερδιπλάσια από τη δεύτερη Μίλαν!-ThemaSports
01/06 @ 23:59

Η χρυσή Βίβλος του Champions League: 15ο για τη Ρεάλ, υπερδιπλάσια από τη δεύτερη Μίλαν!

Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι κατακτήσεις του Champions League μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό.

Champions League, Ντόρτμουντ - Ρεάλ: Αυτός είναι ο λόγος της εισβολής στον τελικό-ThemaSports
01/06 @ 23:30

Champions League, Ντόρτμουντ - Ρεάλ: Αυτός είναι ο λόγος της εισβολής στον τελικό

Οι οπαδοί που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν τον τελικό για περίπου δύο λεπτά, φορούσαν μπλούζες του Λευκορώσου YouTuber "Mellstroy", ο οποίος τους προκάλεσε να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Μια φορά δε διάλεξα τον καλύτερο, και έχασα τον τελικό!»: Έντεκα χρόνια μετά, ο Μουρίνιο παραδέχεται (;) το λάθος με Κασίγιας! -ThemaSports
01/06 @ 22:41

«Μια φορά δε διάλεξα τον καλύτερο, και έχασα τον τελικό!»: Έντεκα χρόνια μετά, ο Μουρίνιο παραδέχεται (;) το λάθος με Κασίγιας!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο με δήλωση που μόνο αυτός ξέρει να κάνει, μας βάζει... σε σκέψεις. Παραδέχθηκε, άραγε, το λάθος του απέναντι στον Ίκερ Κασίγιας, 11 χρόνια πριν;

Και στο τέλος νικά η Ρεάλ: Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 15η φορά η αιώνια «βασίλισσα»!-ThemaSports
01/06 @ 23:58

Και στο τέλος νικά η Ρεάλ: Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 15η φορά η αιώνια «βασίλισσα»!

Η Ντόρτμουντ έδεσε... κόμπο για ένα ημίχρονο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως στο δεύτερο μέρος μίλησε η φανέλα της «βασίλισσας» και οι Μαδριλένοι επικράτησαν 2-0 κατακτώντας το 15ο Champions League!

Οι 11άδες της Ρεάλ και της Ντόρτμουντ για τον μεγάλο τελικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/06 @ 20:57

Οι 11άδες της Ρεάλ και της Ντόρτμουντ για τον μεγάλο τελικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γνωστή έγιναν οι ενδεκάδες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον μεγάλο τελικό του Wembley.

Κιτρίνισε το Λονδίνο: Μεγαλειώδης πορεία των οπαδών της Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/06 @ 20:31

Κιτρίνισε το Λονδίνο: Μεγαλειώδης πορεία των οπαδών της Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ αποφάσισαν να πάνε με πορεία στο «Γουέμπλεϊ» και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, αφού οι Γερμανοί έχουν κερδίσει κατά κράτος την μάχη από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ