Για το αυριανό (08/05, 22:00) «τελικό» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να στέκεται στη δίψα και στο κίνητρο που έχει η ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με πίστη στην πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, πέταξε η αποστολή του Ολυμπιακού, για το αυριανό πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των playoffs με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Με δηλώσεις του, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στη δίψα και το κίνητρο που έχει η ομάδα του όπως και τα τελευταία δύο χρόνια που προκρίθηκε στους «4», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως άπαντες το θέλουν και το πιστεύουν πολύ, ενώ η πρόκριση θα είναι το επιστέγασμα μιας σκληρής προσπάθειας με αναποδιές και δυσκολίες καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για τον πέμπτο τελικό με την Μπαρτσελόνα: «Θα ήθελα να πω πως γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι η 3η χρονιά που παίζουμε πέμπτο παιχνίδι. Από τη μία θα θέλαμε κάθε χρονιά να έχουμε τελειώσει νωρίτερα, γιατί τα ματς αυτά έχουν ιδιαίτερη ψυχολογική και πνευματική επιβάρυνση. Από την άλλη, για αυτό ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ, για να έχουμε τη δυνατότητα παίκτες, προπονητές να παίζουμε τόσο σημαντικά και μεγάλα παιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένοι που παίζουμε πέμπτο παιχνίδι, απέναντι στην Μπαρτσελόνα μια τόσο μεγάλη ομάδα για να περάσουμε στο φάιναλ φορ. Ξέρουμε πως δεν είμαστε στο γήπεδό μας και δεν είμαστε το φαβορί. Όμως, σε κάθε περίπτωση έχουμε τις πιθανότητές μας αν παίξουμε καλά να περάσουμε».

Για το αν θα παίξει κάποιο ρόλο η μεγάλη διαφορά της νίκης στο 4ο ματς: «Το τελευταίο παιχνίδι κρίθηκε με μεγάλη διαφορά, όμως, δεν ξέρεις ποτέ στο επόμενο πως θα λειτουργήσει αυτό. Συχνά λειτουργεί ως κίνητρο στον αντίπαλο γιατί νιώθει πληγωμένος. Από την άλλη, εμείς είδαμε πως αν ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και παίξουμε καλά, το ταβάνι μας είναι ψηλό και μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε».

Για το πόσο πολύ θέλει την πρόκριση: «Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε την ίδια δίψα και το ίδιο κίνητρο που είχαμε την πρώτη χρονιά που πήγαμε στο φάιναλ φορ πριν δύο χρόνια. Το θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύουμε πως θα είναι το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας αυτή τη χρονιά, όσον αφορά τις πολλές αναποδιές και τους τραυματισμούς που είχαμε. Αν τελικά τα καταφέρουμε θα είμαστε και πάλι δύσκολος αντίπαλος για τον οποιοδήποτε».

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωλίγκα: Κατέθεσε υποψηφιότητα και τρίτη πόλη για το Final-4 του 2025!-ThemaSports
18/05 @ 14:27

Ευρωλίγκα: Κατέθεσε υποψηφιότητα και τρίτη πόλη για το Final-4 του 2025!

Την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για να διοργανώσει το Final-4 της Ευρωλίγκας έλαβε και έκανε γνωστή και επίσημα η Βαρκελώνη.

Ωραία τα Final 4 της Ευρωλίγκας, όμως ήρθε η ώρα να τα... καταργήσουμε-ThemaSports
11/05 @ 15:39

Ωραία τα Final 4 της Ευρωλίγκας, όμως ήρθε η ώρα να τα... καταργήσουμε

Μήπως ήρθε η ώρα η σεζόν στην Ευρωλίγκα να μην κλείνει… βιαστικά σε ένα τριήμερο, αλλά να έχει το σασπένς που αξίζουν να απολαμβάνουν οι φίλαθλοι;

Αταμάν στους παίκτες: «Μηδέν πιθανότητες να έφευγα! Θα πάρουμε τον τίτλο με άλλες δύο νίκες» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 01:47

Αταμάν στους παίκτες: «Μηδέν πιθανότητες να έφευγα! Θα πάρουμε τον τίτλο με άλλες δύο νίκες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση στο Final 4.

Μπηχτή Γιαννακόπουλου: «Εμείς θέλουμε την κούπα, τα συγχαρητήρια για το Final Four είναι για άλλες ομάδες»-ThemaSports
08/05 @ 00:45

Μπηχτή Γιαννακόπουλου: «Εμείς θέλουμε την κούπα, τα συγχαρητήρια για το Final Four είναι για άλλες ομάδες»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγα λεπτά μετά την πρόκριση του Τριφυλλιού στο Final Four του Βερολίνου, έστειλε το μήνυμά του για την επιστροφή των «πράσινων».

Ξέσπασμα Κάτας: «Δεν γίνεται οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν το τέλος, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως ο Παναθηναϊκός»-ThemaSports
08/05 @ 00:37

Ξέσπασμα Κάτας: «Δεν γίνεται οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν το τέλος, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως ο Παναθηναϊκός»

Μετά τις... αμετάφραστες αιχμές στη Nova, ο Κάτας έγινε πολύ πιο σαφής στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ντροπιασμένος για το απίθανο 35-10 υπέρ του Παναθηναϊκού στις βολές.

Αταμάν: «Αυτές οι γροθιές είναι για όλους όσοι μας στηρίζουν - Τώρα είμαστε υποψήφιοι για πρωταθλητές Ευρώπης»-ThemaSports
08/05 @ 00:26

Αταμάν: «Αυτές οι γροθιές είναι για όλους όσοι μας στηρίζουν - Τώρα είμαστε υποψήφιοι για πρωταθλητές Ευρώπης»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ