Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Γιώργος Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για τον τελικό πρωταθλήματος με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Η ΑΕΚ ήταν ξανά κοντά, όμως αυτή την φορά κρίνεται στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αυτή την φορά είναι τόσο κοντά, έχει πλεονέκτημα το ΑΠΟΕΛ, όμως η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες όυτε από δυσκολίες. Από τν καιρό που ήρθε ο Μπεν Σιμόν έδειξε ένα χαρακτήρα που είχαμε να τον δούμε χρόνια».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί: «Παίζει σε ένα κατάμεστο γήπεδο, σε πολλά παιχνίδια είχαν σπάσει αυτή την παράδοση οι ομάδες. Απέναντι είναι ένα ΑΠΟΕΛ έμπειρο, οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μονομαχούν. Το ότι χρειάζεται μόνο νίκη είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ. Θα μας καθηλώσει ο αγώνας, εύχομαι να γίνει ένα ματς με αθλητοπρέπεια και ας το κερδίσει η... ΑΕΚ».

Για την σημασία της αναμέτρησης: «Γνωρίζουν όλοι τι σημαίνει για την ΑΕΚ αυτό ο αγώνας. Είναι κάτι που το επιζητούμε εδώ και χρόνια, αν έρθει ο τίτλος θα σημαίνει πάρα πολλά για τη Λάρνακα. Μία ομάδα που δουλεύει επαγγελματικά και βγάζει υγεία με ένα πολύ καλό σύνολο»

Τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ: «Έχει μια πολύ καλή αμυντική γραμμή και κέντρο. Στο σκοράρισμα συνεισφέρουν όλοι, έχουμε πολλούς παίχτες που σκοράρουν. Υστερούμε στην θέση του φορ που θα είναι στην περιοχή για να βάλει το γκολ εύκολα. Από την άλλη είναι ένα ΑΠΟΕΛ που έχει και αυτό πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και εμπειρίες. Δεν ξέρω αν ο προπονητής θα ρισκάρει από την αρχή για να κάνει πιο ευκολα τα πράγματα για το ΑΠΟΕΛ.

Αν επηρεάσει η τελευταία ισοπαλία: «Πιστεύω ότι θα γίνει το αντίθεο. Η ΑΕΚ θα αντιδράσει θέλοντας το γκολ. Το είδαμε ξανά φέτος, όταν επιζητεί το γκολ είναι καλύτερη. Όταν βρίσκεται μπροστά δεν μπορεί να σκοτώσει το παιχνίδι. Το Σάββατο θα πρέπει προσεκτικά να πάει για τη νίκη.

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει νίκη στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ από το 2015: «Οι παραδόσεις είναι για να σπάζουν. Γιατί να μην είναι φέτος αυτή η χρονιά. Η ΑΕΚ θα πρέπει να καταθέσει ψυχή μέσα στο γήπεδο για να πάρει αυτό που θέλει.

Για το πλάνο του Μπεν Σιμόν: «Μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις. Νομίζω ότι ο Λέδες θα επιστρέψει, υπάρχουν όμως παίχτες όπως ο Γκιούρτσο, ο Φαράζ, ο Τόνγκια. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Ο προπονητής έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του που τα βλέπει και στην προπόνηση. Το βλέπουμε και με τν Ντίμερς».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ