Πίσω στο 2015, ξεκινούσε μια προσπάθεια, με την οποία ήθελε οι οπαδοί της Λίβερπουλ να πάψουν ν' αμφιβάλλουν για την ομάδα τους και να τη στηρίξουν με πίστη. Εκείνος δεν θεωρεί πως είναι δικό του επίτευγμα αυτό που συνέβη. Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε άλλη ερμηνεία στην ιστορική δήλωση της προ 9 ετών παρουσίασης του και η αλήθεια είναι πως την έκανε ακόμα πιο όμορφη!

Ακολουθήστε μας στο Google news

«From doubters to believers». Τη διαβάσαμε χιλιάδες φορές, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών, έγινε λογότυπο σε μπλουζάκια και καπέλα. Έγινε το μότο του Γιούργκεν Κλοπ στη θητεία του στη Λίβερπουλ, με το σύλλογο να έχει τον Γερμανό ως σημείο αναφορά στα βιβλία της ιστορίας του κλαμπ. Βλέπετε, είναι τρομερά σπάνιο να «δέσουν» τόσο πολύ το ποδοσφαιρικό και ανθρώπινο DNA ενός προπονητή μ' εκείνο μιας τόσο ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εννέα χρόνια μετά, ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγες μέρες προτού πέσει η αυλαία της σπουδαίας παρουσίας του στο «Άνφιλντ», δίνει πια άλλη ερμηνεία στην πιο ιστορική του δήλωση. Για την ακρίβεια, αυτός δεν άλλαξε ποτέ τον τρόπο που αντιλήφθηκε εκείνο που είπε. Απλά ήθελε να δει το αποτέλεσμα. Και τώρα που μπορεί να το εκφράσει ελεύθερα, έκανε ακόμα πιο όμορφη εκείνη την κουβέντα – υπόσχεση που είχε δώσει στον κόσμο των «κόκκινων».

«Είναι ένα τρομερά ιδιαίτερο κλαμπ η Λίβερπουλ. Εγώ δεν έκανα κανέναν να πιστέψει σε αυτή την ομάδα. Απλά τους υπενθύμισα πως ορισμένες φορές βοηθάει να έχεις πίστη...».

Γιούργκεν, θα λείψεις τόσο πολύ...

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος επιθετικός (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 10:34

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος επιθετικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Όστιν για το MLS και... βουλιάζει στη βαθμολογία.

Η Άρσεναλ έκανε πρόβα στο Εμιρέιτς για τη... φιέστα κατάκτησης της Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 10:07

Η Άρσεναλ έκανε πρόβα στο Εμιρέιτς για τη... φιέστα κατάκτησης της Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ έκανε τις προετοιμασίες για τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι ο τίτλος δεν είναι στα χέρια της, καθώς περιμένει ένα δώρο από τη Γουέστ Χαμ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «βλέπει» την Άρσεναλ να παίρνει την Premier League-ThemaSports
19/05 @ 11:19

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «βλέπει» την Άρσεναλ να παίρνει την Premier League

Το «παρών» στον πυγμαχικό αγώνα, όπου ο Ολεξάντρ Ούσικ επικράτησε του Τάισον Φιούρι, έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού η εκδήλωση έγινε στη Σαουδική Αραβία.

Γκουαρντιόλα: «Ακόμα και στον ύπνο μου θα με κυνηγάει η Άρσεναλ»-ThemaSports
19/05 @ 09:47

Γκουαρντιόλα: «Ακόμα και στον ύπνο μου θα με κυνηγάει η Άρσεναλ»

Για την μάχη του τίτλου στην Premier League, μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Άρσεναλ.

H Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για τον Ζοάο Νέβες!-ThemaSports
19/05 @ 09:24

H Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για τον Ζοάο Νέβες!

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον 19χρονο χαφ της Μπενφίκα Ζοάο Νέβες και ετοιμάζονται να κάνουν την κίνησή τους.

Παρί και Τσέλσι προστέθηκαν στους ενδιαφερόμενους για τον Σέσκο-ThemaSports
19/05 @ 10:31

Παρί και Τσέλσι προστέθηκαν στους ενδιαφερόμενους για τον Σέσκο

O Σλοβένος επιθετικός έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Λειψία την φετινή σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ