Η Άρσεναλ θέλει να αποκτήσει έναν «καθαρόαιμο» σέντερ φορ και φαίνεται πως το βρήκε στη Γερμανία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Άρσεναλ διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα από τη Μάντσεστερ Σίτι και όλα δείχνουν πως έχει επιστρέψει στο επίπεδο απόδοσης που είχε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν ήταν σταθεροί διεκδικητές του τροπαίου. Ωστόσο, ο Αρτέτα γνωρίζει πως μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο της ομάδα του και έτσι θέλει να προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες.

Ένας τομέας που προβληματίζει την Άρσεναλ είναι η επιθετική της γραμμή, καθώς της λείπει ένα… καθαρόαιμο 9αρι ικανό να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα. Παρόλο που τα «Κανόνια» έχουν καλούς επιθετικούς, συνεχίζουν να ψάχνουν το… κάτι παραπάνω και φαίνεται πως το βρήκαν στη Γερμανία.

 

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε

Πρόσφατο δημοσίευμα του «CaughtOffside» συνδέει την Άρσεναλ με έναν διακριθέντα της φετινής σεζόν στην Bundesliga, τον Σερού Γκιρασί της Στουτγκάρδη, υπογραμμίζοντας ότι οι «Κανονιέρηδες» είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Ο Γκιρασί έχει σημειώσει 27 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, ξεπερνώντας τις αποδόσεις παικτών όπως ο Αλεξάντερ Ίσακ, ο Κόουλ Πάλμερ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Παρά το ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν Μονάχου, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μίλαν, ο Γκιράσι φέρεται να προτιμά μια μετακίνηση σε ομάδα της Premier League που αγωνίζεται στο UEFA Champions League, καθιστώντας την Άρσεναλ το φαβορί.

Με ρήτρα αποδέσμευσης μόλις 17.5 εκατομμύρια ευρώ, η εξασφάλιση του Γκιρασί θα είναι σαν… κλοπή για κάθε σύλλογο της Αγγλίας. Όποια ομάδα τον αποκτήσει, θα προσθέσει στο ρόστερ της έναν παίκτη που μπορεί να σκοράρει… με κλειστά μάτια, σε τρομερή ηλικία (28 χρονών) και ο οποίος δεν αναμένεται να έχει τρελές οικονομικές απαιτήσεις.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστροφή «στ’ αστέρια»: Ασταμάτητη Αταλάντα, κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Champions League! (video)-ThemaSports
18/05 @ 21:31

Επιστροφή «στ’ αστέρια»: Ασταμάτητη Αταλάντα, κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Champions League! (video)

Με άνεση, δίχως να… ιδρώσει, η Αταλάντα κέρδισε τη Λέτσε με 2-0 (18/05) και εξασφάλισε την πέμπτη θέση της Serie A, αλλά και ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League! Α

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!-ThemaSports
18/05 @ 18:38

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!

Η Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα της Bundesliga και αν πάρει και το Κύπελλο, θα στείλει και τη Χάιντενχαϊμ στην Ευρώπη – Σώθηκε η Ουνιόν, στα μπαράζ η Μπόχουμ.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Φόντεν!-ThemaSports
18/05 @ 19:35

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Φόντεν!

Ο Φιλ Φόντεν ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς στην Premier League, ανακοίνωσε σήμερα (18/5) η κορυφαία ποδοσφαιρική Λίγκα του πλανήτη.

«Τα σκάει» για Ράμσντεϊλ! -ThemaSports
18/05 @ 19:18

«Τα σκάει» για Ράμσντεϊλ!

Αποφασισμένη να κινηθεί για τον Άαρον Ράμσντεϊλ της Άρσεναλ παρουσιάζεται η Νιούκαστλ, όπως γράφει σήμερα η βρετανική «Telegraph».

Βόμβα: Τέλος από την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!-ThemaSports
18/05 @ 19:00

Βόμβα: Τέλος από την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

Βόμβα από το... πουθενά στην Premier League!

Ζητούν το... Κύπελλο από τον Άρη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ!-ThemaSports
18/05 @ 18:29

Ζητούν το... Κύπελλο από τον Άρη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ!

Μπορεί την τιμητική του να την έχει ο Μάρκο Ρόις στο ματς της Ντόρτμουντ με την Ντάρμσταντ, ωστόσο την εμφάνισή του στο κατάμεστο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ έκανε και ο... Άρης!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ