Η αρνητική απάντηση που έλαβε η διοίκηση της Μπάγερν από τον Ραλφ Ράνγκνικ φέρνει εξελίξεις στους Βαυαρούς, που στοχεύουν στην περίπτωση του Έρικ Τεν Χαγκ για την αντικατάσταση του Τόμας Τούχελ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έτσι, στο παιχνίδι μπαίνει η Μπάγερν, που βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, αφού ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Βαυαρών το καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες της ομάδας από το Μόναχο, να έχουν πλέον ψηλά στην λίστα τους το όνομα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Πλέον, οι Βαυαροί θα ξεκινήσουν επαφές τόσο με την Γιουνάιτεντ όσο και με τον Τεν Χαγκ, ενώ ως εναλλακτική λύση παρουσιάζεται ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους «αετούς» της Λισαβόνας και ψάχνεται για την επιστροφή του στη Γερμανία.

Sdna.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!-ThemaSports
18/05 @ 08:19

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!

Η Σαουθάμπτον νίκησε 3-1 τη Γουέστ Μπρομ και πέρασε στον τελικό των playoffs της Championship, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιντς.

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 08:07

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έστω και σε αδιάφορο μαρς, η Ρίο Αβε ισοφάρισε 1-1 στο 94’ την Μπενφίκα εντός έδρας για την 34η αγωνιστική της Primeira Liga και την άφησε πιο μακριά από την πρωταθλήτρια, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία-ThemaSports
18/05 @ 00:06

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα και Νάπολι προσέφεραν απλόχερα θέαμα αλλά περιορίστηκσαν στον βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!-ThemaSports
17/05 @ 23:58

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!

Με 31 συμμετοχές φέτος σε όλες της διοργανώσεις, ο Νίκλας Ζίλε αποτελεί αρκετά σημαντικός στέλεχος της Ντόρτμουντ, ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας ανησύχησαν βλέποντάς τον σε πρόσφατες φωτογραφίες...

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»-ThemaSports
17/05 @ 19:59

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»

Το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Λίβερπουλ θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή (19/5) στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Γουλβς ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου.

«Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό για να υποστηρίξουν τη Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»-ThemaSports
17/05 @ 23:22

«Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό για να υποστηρίξουν τη Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Φήμες από την Ιταλία αναφέρουν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για να βρεθούν στην κερκίδα της Φιορεντίνα και να στηρίξουν το ιταλικό κλαμπ κόντρα στον Ολυμπιακό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ