Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου εξέφρασε την άποψη πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία τον άλλοτε παίκτη της, αλλά και του Πανιωνίου, Μαρκ Ρόμπινς!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έχει καταφέρει να πείσει πως μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του να ανέβει επίπεδο και ήδη η φημολογία για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του οργιάζει.

Τόμας Τούχελ, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και Γκρέιαμ Πότερ είναι κάποια από τα ονόματα που ακούγονται, με τον πρώην τεχνικό του Άρη, Άλαν Πάρντιου να καταθέτει την δική του ριζοσπαστική πρόταση.

«Έχω έναν προπονητή για εσάς. Είστε έτοιμοι; Δεν είναι διεθνής. Δεν έχει κατακτήσει το ολλανδικό πρωτάθλημα, ούτε το γαλλικό. Είναι ένας πρώην παίκτης σας. Τα πηγαίνει περίφημα εδώ και τέσσερις σεζόν, και παραλίγο να σας αποκλείσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι ο Μαρκ Ρόμπινς», τόνισε αρχικά ο Πάρντιου συνεχίζοντας: «Πάρτε τον. Θα σας κάνει δουλειά, μπορώ να εγγυηθώ για αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόμπινς αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για οχτώ σεζόν (1984-1992) προερχόμενος από τις ακαδημίες του συλλόγου, κατακτώντας με τους «κόκκινους» διαβόλους το Κύπελλο Αγγλίας το 1990.

Ο 54χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Κόβεντρι από το 2017 και υπό την καθοδήγηση του, οι «Sky Blues», έχουν αναδειχθεί πρώτοι στα play-offs της League 2, κατέκτησαν πρωτάθλημα στη League One, το League Trophy, ενώ πρόσφατα έφτασε με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόμπινς την σεζόν 1998-99 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο καταγράφοντας 13 συμμετοχές και 1 γκολ.

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»-ThemaSports
17/05 @ 19:59

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»

Το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Λίβερπουλ θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή (19/5) στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Γουλβς ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου.

400.000 οι αιτήσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ για… 25.000 εισιτήρια στον τελικό του Champions League!-ThemaSports
17/05 @ 21:52

400.000 οι αιτήσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ για… 25.000 εισιτήρια στον τελικό του Champions League!

Σε ρυθμούς «Γουέμπλεϊ» κινούνται οι φίλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρότι ο τελικός του φετινού Champions League με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι σε δύο εβδομάδες.

Συζητάει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τούχελ-ThemaSports
17/05 @ 21:36

Συζητάει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τούχελ

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο ατζέντης του Τόμας Τούχελ, που θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανακοίνωσε διπλή αποχώρηση η Λίβερπουλ!  -ThemaSports
17/05 @ 21:13

Ανακοίνωσε διπλή αποχώρηση η Λίβερπουλ!

Aποχωρήσεων συνέχεια στη Λίβερπουλ μετά και την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν!

Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λαπόρτα! -ThemaSports
17/05 @ 20:55

Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λαπόρτα!

Ανατροπή στο θέμα της παραμονής του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Premier League: Ψηφίζουν οι ομάδες για κατάργηση του VAR!-ThemaSports
17/05 @ 20:14

Premier League: Ψηφίζουν οι ομάδες για κατάργηση του VAR!

Την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την κατάργηση του VAR, μετά από πρόταση της Γουλβς, ανακοίνωσε η Premier League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ