Ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, κατηγορίας Elite, ορίστηκε στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός. Ο Μάρκο Γκουίντα από την Ιταλία, διαιτητής κατηγορίας Elite, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Conference League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ολυμπιακό την Πέμπτη (22:00).

Ακολουθήστε μας στο Google news


Ο 43χρονος ρέφερι ήταν στις 23/7/2019 στο Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός 0-0 για τα προκριματικά του Champions League και στις 19/8/2021 στο Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0 για τα προκριματικά του Europa League.

 



Επίσης ο Γκουίντα διηύθυνε το Ισπανία-Ελλάδα 1-1 στις 25/3/2021 για το Nations League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι, Τζόρτζιο Περέτι, τέταρτος ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας και στο VAR οι Πάολο Βαλέρι και Μασιμιλιάνο Ιράτι.

Φέτος έχει «σφυρίξει» πέντε ματς Champions League, Λανς-Άρσεναλ 2-1, Μαν. Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη 1-0, Αντβέρπ-Μπαρτσελόνα 3-2, Παρί-Σοσιεδάδ 2-0 και Ατλέτικο-Ντόρτμουντ 2-1. Στην Serie A φέτος έχει διαιτητεύσει σε πολλά ντέρμπι, Γιουβέντους-Ίντερ 1-1, Μίλαν-Ρόμα 3-1, Ρόμα-Ίντερ 2-4 και Ρόμα-Λάτσιο 1-0.

sport-fm.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αντίο του Τσιμίκα στον Κλοπ: "Η πίστη σου σε εμένα μου άλλαξε τη ζωή"-ThemaSports
21/05 @ 08:00

Το αντίο του Τσιμίκα στον Κλοπ: "Η πίστη σου σε εμένα μου άλλαξε τη ζωή"

Ο Κώστας Τσιμίκας είπε το δικό του αντίο μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram στον Γιούργκεν Κλοπ, τον άνθρωπο που όπως αναφέρει του άλλαξε τη ζωή.

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!-ThemaSports
20/05 @ 23:53

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!

Γύρισε από την... κόλαση και με τρία τέρματα σε διάστημα οκτώ λεπτών (από το 76' στο 84'), η Γιουβέντους έφυγε όρθια μετά από «ομηρική» μάχη στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» με αντίπαλο την Μπολόνια (3-3)!

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ