Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βαλένθια των 10 παικτών, όμως είχε τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική βραδιά και χάρη στο hat-trick του, έφερε τα πάνω… κάτω στην αναμέτρηση (29/04, 4-2).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε μέτριο βράδυ βρέθηκε η Μπαρτσελόνα, όχι όμως και ο Λεβαντόφσκι που… καθάρισε για χάρη της, στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια για την 33η αγωνιστική της La Liga.

Με δύο «φαρμακερές» κεφαλιές και ένα εξαιρετικό φάουλ, ο Πολωνός δεν επέτρεψε στις «νυχτερίδες» να πάρουν τίποτα από το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος τέλεια το αριθμητικό πλεονέκτημα των «μπλαουγκράνα», μετά την κόκκινη κάρτα του Μαμαρασβίλι στο πρώτο ημίχρονο (29/04, 4-2).

Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, με τον Λόπες να χαρίζει το προβάδισμα στην ομάδα του με την πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης. Ο Ραφίνια με μία εξαιρετική σέντρα βρήκε στην κίνηση τον νεαρό Ισπανό, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η απάντηση της Βαλένθια ήταν άμεση. Στο 27ο λεπτό ο Ντούρο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Τερ Στέγκεν και μπροστά σε κενή εστία, ισοφάρισε σε 1-1.

Η ολική ανατροπή ήρθε για τις «νυχτερίδες» στο 38ο λεπτό. Ο Πεπέλου ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, μετά το άτσαλο μαρκάρισμα του Αραούχο και έφερε τα πάνω… κάτω, γράφοντας το 2-1.

Η Βαλένθια στο φινάλε του ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μαμαρασβίλι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι έπιασε την μπάλα με τα χέρια, μακριά από την περιοχή του.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε για την Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός με κεφαλιά, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γκουντογκάν, έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Ανατροπή στην ανατροπή έκαναν οι «μπλαουγκράνα» χάρη στον Πολωνό «killer». Ο Λεβαντόφσκι με μία δεύτερη κεφαλιά στο 82ο λεπτό για το 3-2.


Με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ ο Λεβαντόφσκι στο 90+3', ολοκλήρωσε την φοβερή του εμφάνιση, με τρίτο προσωπικό γκολ, για το τελικό 4-2.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο, Γκιντογάν, Λόπεθ, Κρίστενσεν, Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόβσκι

Βαλένθια (Ρ. Μπαράχα): Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Μοσκέρα, Γκασιόρβσκι, Βάσκεθ, Γκονζάλεθ, Λόπεθ, Πεπέλου, Γκουέρα, Αλμέιδα, Ντούρο

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»-ThemaSports
17/05 @ 19:59

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»

Το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Λίβερπουλ θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή (19/5) στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Γουλβς ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου.

400.000 οι αιτήσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ για… 25.000 εισιτήρια στον τελικό του Champions League!-ThemaSports
17/05 @ 21:52

400.000 οι αιτήσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ για… 25.000 εισιτήρια στον τελικό του Champions League!

Σε ρυθμούς «Γουέμπλεϊ» κινούνται οι φίλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρότι ο τελικός του φετινού Champions League με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι σε δύο εβδομάδες.

Συζητάει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τούχελ-ThemaSports
17/05 @ 21:36

Συζητάει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τούχελ

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο ατζέντης του Τόμας Τούχελ, που θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανακοίνωσε διπλή αποχώρηση η Λίβερπουλ!  -ThemaSports
17/05 @ 21:13

Ανακοίνωσε διπλή αποχώρηση η Λίβερπουλ!

Aποχωρήσεων συνέχεια στη Λίβερπουλ μετά και την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν!

Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λαπόρτα! -ThemaSports
17/05 @ 20:55

Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λαπόρτα!

Ανατροπή στο θέμα της παραμονής του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Premier League: Ψηφίζουν οι ομάδες για κατάργηση του VAR!-ThemaSports
17/05 @ 20:14

Premier League: Ψηφίζουν οι ομάδες για κατάργηση του VAR!

Την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την κατάργηση του VAR, μετά από πρόταση της Γουλβς, ανακοίνωσε η Premier League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ