Με μια μεγάλη αλλά αναμενόμενη απουσία αναχώρησε ο Παναθηναϊκός AKTOR για το Βελιγράδι, εν όψει του τρίτου και τέταρτου αγώνα των playoffs με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που μετέβη στην Ισπανία για εξετάσεις, δεν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επέλεξε να πάρει τους υπόλοιπους 14 παίκτες του ρόστερ, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Λευτέρης Μαντζούκας, Δημήτρης Μωραΐτης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ. Μάλιστα, ο πρώτος αναμένεται να είναι και στην δωδεκάδα.

Οι «πράσινοι», που είναι στο 1-1 με τους Ισραηλινούς μετά τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, αγωνίζονται τη Μεγάλη Τρίτη στις 20:00 και τη Μεγάλη Πέμπτη στις 21:45, με στόχο τουλάχιστον μια νίκη εκτός έδρας.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαρτζώκας για το ματς με τη Ρεάλ: "Δεν υπάρχει εκδίκηση στο μυαλό μας"-ThemaSports
21/05 @ 08:50

Μπαρτζώκας για το ματς με τη Ρεάλ: "Δεν υπάρχει εκδίκηση στο μυαλό μας"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στα κανάλια Novasports εν όψει του Final Four της EuroLeague στο Βερολίνο.

Final Four 2024, Ναν: "Θέλω τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, σπίτι μου ο Παναθηναϊκός"-ThemaSports
21/05 @ 08:15

Final Four 2024, Ναν: "Θέλω τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, σπίτι μου ο Παναθηναϊκός"

Έτοιμος για μάχη με τη Φενέρμπαχτσε, ο Κέντρικ Ναν δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην κατάσταση που πρέπει για το 2/2 στο Final Four του Βερολίνου.

Ολοκλήρωσε τη συνεργασία με τον El Hajj-ThemaSports
20/05 @ 18:35

Ολοκλήρωσε τη συνεργασία με τον El Hajj

Η ΕΝΠ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Hadi El Hajj.

Ανανέωσε με Τόνι-ThemaSports
20/05 @ 17:38

Ανανέωσε με Τόνι

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τόνι Κωνσταντινίδη, ανακοίνωσε η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση.

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος που άλλαξε «ριζικά» τη… μοίρα του Ολυμπιακού! -ThemaSports
20/05 @ 18:51

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος που άλλαξε «ριζικά» τη… μοίρα του Ολυμπιακού!

Πώς ο Ολυμπιακός άλλαξε την ιστορία του, και ξεκίνησε να γίνεται το «μεγαθήριο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που γνωρίζουμε σήμερα; Δίνοντας… τα κλειδιά της ομάδας στον προπονητή-αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, τον Γιάννη Ιωαννίδη!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 96-99 (παρ.): Πήρε το «θρίλερ» της χρονιάς, προκρίθηκε στα ημιτελικά και επικεντρώνεται στο... Βερολίνο!-ThemaSports
18/05 @ 22:39

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 96-99 (παρ.): Πήρε το «θρίλερ» της χρονιάς, προκρίθηκε στα ημιτελικά και επικεντρώνεται στο... Βερολίνο!

Στο ματς της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ «πάλεψε» και έφτασε κοντά σε μία σπουδαία νίκη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός νίκησε στην παράταση (18/05, 99-96) και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ