Το αντίο του Κλοπ δημιουργεί νέες καταστάσεις και η ομάδα θα κληθεί να βρει λύσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΗΛίβερπουλ ετοιμάζεται για τον μεγάλο αποχωρισμό με το προπονητή που την επανέφερε στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης. Εύλογα η επόμενη μέρα με τον Άρνε Σλοτ στο τιμόνι της ομάδας δεν θα ήταν ένα φωτεινό μονοπάτι δίχως διακλαδώσεις.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το συμβόλαιο του Βαν Ντάικ. Ο ίδιος, όπως δήλωσε, δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για ανανέωση και πλέον η έκβαση της υπόθεσης είναι ένα ερωτηματικό.

 

«Θα υπάρξει μια μεγάλη μετάβαση στη Λίβερπουλ και είμαι μέρος αυτής!»

 

«Νέα συμφωνία; Δεν υπάρχουν νέα για αυτό, ο σύλλογος είναι απασχολημένος τώρα. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αγαπώ τον σύλλογο... μπορείτε να το δείτε αυτό».

Σε ένα χρόνο από τώρα το συμβόλαιο του Ολλανδού αμυντικού ολοκληρώνεται. Οι "Κόκκινοι" πιέζουν τον αμυντικό προκειμένου να υπογραφεί η επέκταση προτού δοθεί η δυνατότητα στον παίκτη να συνομιλήσει με άλλες ομάδες. Από την πλευρά του Βαν Ντάικ, είναι προτιμότερο να "τρενάρει" την διαδικασία ώστε να αποκτήσει μία καλύτερη ιδέα για την κατάσταση της ομάδας στην μετά-Κλοπ εποχή.

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!-ThemaSports
20/05 @ 23:53

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!

Γύρισε από την... κόλαση και με τρία τέρματα σε διάστημα οκτώ λεπτών (από το 76' στο 84'), η Γιουβέντους έφυγε όρθια μετά από «ομηρική» μάχη στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» με αντίπαλο την Μπολόνια (3-3)!

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ