Απίθανη εμφάνιση της Άστον Βίλα για 45 λεπτά, εκπληκτική η Τσέλσι στην επανάληψη και τεράστιο «διπλό», με τους «μπλε» να δείχνουν στον Ολυμπιακό πώς επιβιώνει κανείς στο «Βίλα Παρκ». Θέλει «τσαγανό», πυγμή και αποτελεσματικότητα, τα έκαναν όλα σωστά οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο δεύτερο ημίχρονο. Ματς – έπος από τον Μόισες Καϊσέδο, σημαντικοί τραυματισμοί για τον Έμερι ενόψει… Conference League! Το νικητήριο γκολ ο Ντισασί στο 95ο λεπτό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκκρεμούν μόλις πέντε ημέρες, πριν από τον πρώτο, ευρωπαϊκό ημιτελικό της Άστον Βίλα από το 1982. Ένα τεράστιο βράδυ για τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Βίλα Παρκ», με στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να έρθει με μεγαλύτερη ασφάλεια στον Πειραιά.

Προτού φτάσουμε όμως στο παιχνίδι της Πέμπτης, είχε να αντιμετωπίσει την Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά, την «πληγωμένη» Τσέλσι του Ποτσετίνο, η οποία προερχόταν από τα πέντε γκολ που δέχθηκε στο «Έμιρεϊτς», που σηματοδότησαν την πιο «βαριά» ήττα από την Άρσεναλ στην ιστορία της.

Και όμως, ενώ μεσολάβησαν τέσσερις ημέρες από τότε, η Άστον Βίλα φρόντισε να της δείξει με χαρακτηριστική ευκολία πως… δεν ήταν τυχαίο. Για την ακρίβεια, της το απέδειξε για 45 λεπτά, διότι στην επανάληψη, απλώς επιδόθηκε στο να διατηρήσει το αποτέλεσμα και «πληγώθηκε» ανεπανόρθωτα.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το εντυπωσιακό 2-2; Η ομάδα του Ουνάι Έμερι προηγήθηκε αρχικά μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ του Κουκουρέγια.

Ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις, ταράχθηκε μόνο λίγο από το 16ο λεπτό μέχρι και το 27’, για δύο συγκεκριμένα γεγονότα. Αρχικά, για το γκολ του Τζάκσον στο τέταρτο, που εν τέλει δεν μέτρησε, και εν συνεχεία για την αναγκαστική αλλαγή του Γιούρι Τίλεμανς, με τον Ντιαμπί να παίρνει την θέση του.

Λίγο έλειψε οι «μπλε» να ισοφαρίσουν στο 34ο λεπτό, αλλά ο Τζάκσον έστειλε την μπάλα αμαρκάριστος στο αριστερό δοκάρι του Μαρτίνες.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι και το 42ο λεπτό. Διότι τότε ο Ρότζερς έκανε με πανέξυπνο σουτ το 2-0 και επί της ουσίας έβαλε τις βάσεις για τη δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση της ομάδας του!

Στην επανάληψη όμως, κάτι ο τραυματισμός του Τίλεμανς, κάτι η αναγκαστική αλλαγή και του Μαρτίνες, με τον Όλσεν να παίρνει την θέση του, έβαλαν ξανά τους «μπλε» στο παιχνίδι. Ο Μαντουέκε μείωσε στο 62ο λεπτό και η Τσέλσι κυριάρχησε στον απόλυτο βαθμό μέχρι και το φινάλε.

Δικαίως λοιπόν βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Γκάλαγκερ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 80’, κάνοντας… κόλαση τα τελευταία λεπτά. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, επικό παιχνίδι από τον Μόισες Καϊσέδο, στην κορυφαία του εμφάνιση μετά τη μεταγραφή του από την Μπράιτον στην Τσέλσι!



www.bnsports.gr 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο με σούπερ Γκβάρντιολ η Σίτι-ThemaSports
11/05 @ 17:06

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο με σούπερ Γκβάρντιολ η Σίτι

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι!

Θέλει να φέρει στην Πρέμιερ Λιγκ τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!-ThemaSports
11/05 @ 17:00

Θέλει να φέρει στην Πρέμιερ Λιγκ τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!

Η Τσέλσι επιθυμεί να κάνει και άλλες μεταγραφές και φαίνεται πως έχει στη λίστα της τον κορυφαίο εξτρέμ στο γερμανικό Πρωτάθλημα.

 Κάνει δικό της τον Στεργίου!-ThemaSports
11/05 @ 16:17

Κάνει δικό της τον Στεργίου!

Η Στουτγκάρδη βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκτήσει τον ελληνικής καταγωγής άσο, Λεωνίδα Στεργίου, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του που υπήρχε στη συμφωνία του δανεισμού του.

Μέσι και Σακίρα πρωταγωνιστούν σε διαφημιστικό σποτ και εντυπωσιάζουν! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
11/05 @ 14:41

Μέσι και Σακίρα πρωταγωνιστούν σε διαφημιστικό σποτ και εντυπωσιάζουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λιονέλ Μέσι και η Σακίρα και πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του Hard Rock 'Unity By Hard Rock' και τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Ο Κλοπ άργησε σε συνέντευξη Τύπου και απολογήθηκε με... επικό τρόπο: «Συγγνώμη, αλλά ποιος χ@@@κε;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
11/05 @ 14:27

Ο Κλοπ άργησε σε συνέντευξη Τύπου και απολογήθηκε με... επικό τρόπο: «Συγγνώμη, αλλά ποιος χ@@@κε;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ άργησε να δώσει το παρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα και απολογήθηκε στους δημοσιογράφους με επικό τρόπο.

Η Νάπολι προχωράει τις συζητήσεις για την ανανέωση του Κβαρατσχέλια-ThemaSports
11/05 @ 13:20

Η Νάπολι προχωράει τις συζητήσεις για την ανανέωση του Κβαρατσχέλια

Η Νάπολι και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλουν διακαώς την παραμονή του Κβίτσα Κβαρατσχέλια και τις επόμενες εβδομάδες θα επιταχυνθούν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ