ΑΡΝΕΙΤΑI ΝΑ ΧΑΣΕΙ! Η εκπληκτική Στουτγκάρδη του Χένες παραλίγο να υποχρεώσει την ομαδάρα του Αλόνσο στην πρώτη της ήττα μετά από 45 παιχνίδια. Όμως, ο Άντριχ ισοφάρισε στο 97’ (2-2) για να κρατήσει όρθιο το ιστορικό αήττητο που τρέχουν οι «ασπιρίνες»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στη Bay Arena, η «Neverlusen» υποδεχόταν την εξίσου εξαιρετική τη φετινή χρονιά, Στουτγκάρδη. Έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο και με το «μυαλό» της στον ημιτελικό της Πέμπτης (02/05, 22:00) η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, προκειμένου να διατηρήσει «φρέσκιες» πολύτιμες μονάδες, όπως οι ΚόβαρΣτάνισιτςΒιρτς και Μπόνιφεϊς. Οι Σουηβοί ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τις «ασπιρίνες» με δύο γκολ των Φιούριχ (47’) και Ουντάβ (57’).






Οι παίκτες του Αλόνσο κράτησαν τη μπάλα περισσότερο στα πόδια τους και πίεσαν κατορθώνοντας να μειώσουν σε 2-1. Σκόρερ ο Αντλί με διαγώνιο σουτ στο 62’.

Περίπου στο 75’ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι Βιρτς και Μπόνιφεϊς, με την Λεβερκούζεν να φτάνει σε τέρμα ισοφάρισης, το οποίο όμως ακυρώθηκε. Το 2-1 έδειχνε να παραμένει έως το τέλος.

Όμως, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο το έκανε πάλι, βρήκε γκολ στην αγαπημένη της στιγμή.... στις καθυστερήσεις! Ισοφάρισε σαδιστικά με γκολ του Άντριχ στο 97' και διεύρυνε το αήττητο στα 46 παιχνίδια, σκορπίζοντας απογοήτευση στον Σεμπάστιαν Χένες, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο να γράψει ένα μικρό έπος.



Με αυτό το τρόπο, το εκπληκτικό σερί της Λεβερκούζεν, δεν ανακόπηκε ούτε σήμερα, με το ενδιαφέρον να έχει πλέον στραφεί στα προσεχή παιχνίδια με τη Ρόμα για το Europa League.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταψόμπα, Κοσούνου, Τα (46’ Χινκάπιε), Φρίμπονγκ (89’ Τέλα), Άντριχ, Παλάσιος, Γκριμάλδο (89’ Στάνισιτς), Χόφμαν (74’ Βιρτς), Αντλί, Σικ (74’ Μπόνιφεϊς).

Στουτγκάρδη (Σ. Χένες): Νίμπελ, Στεργίου (80’ Ρουό), Άντον, Ίτο, Λέβελινγκ (90’ Στρένζελ), Μιλό (74’ Νταχούντ), Καραζόρ, Φιούριχ (81’ Μβούμπα) , Μίτελσταντ, Ουντάβ (74’ Γου-γεόνγκ), Γκιρασί.

www.bnsports.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έριξε τη βόμβα για το μέλλον του ο Εμπαπέ: «Ήθελα να σας μιλήσω...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/05 @ 21:23

Έριξε τη βόμβα για το μέλλον του ο Εμπαπέ: «Ήθελα να σας μιλήσω...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε πως αυτή η σεζόν είναι και η τελευταία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να διευκρινίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος από τη Γαλατάσαραϊ ο Ζαχά, επιστρέφει στην Premier League! -ThemaSports
10/05 @ 20:11

Τέλος από τη Γαλατάσαραϊ ο Ζαχά, επιστρέφει στην Premier League!

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Γουίλφριντ Ζαχά!

Μάχη Ευρώπης για Γκιμαράες και Μπράγκα-ThemaSports
10/05 @ 17:02

Μάχη Ευρώπης για Γκιμαράες και Μπράγκα

Δύο στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση και του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει φτάσει και μαθηματικά στην κατάκτησή του.

«Βλέπει» Βιρτς για το καλοκαίρι του 2025! -ThemaSports
10/05 @ 20:23

«Βλέπει» Βιρτς για το καλοκαίρι του 2025!

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μαδρίτη αυτό το καλοκαίρι, η Ρεάλ έχει στα σκαριά την επόμενη μεγάλη της κίνηση. Σύμφωνα με την Bild, η «βασίλισσα» έχει βάλει στο μάτι τον Φλόριαν Βιρτς, το νέο μεγάλο αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου, για το 2025.

Τρεις παίκτες θέλει ο Αρτέτα – Με αυτούς η Άρσεναλ του χρόνου θα… χτυπήσει τα πάντα-ThemaSports
10/05 @ 20:45

Τρεις παίκτες θέλει ο Αρτέτα – Με αυτούς η Άρσεναλ του χρόνου θα… χτυπήσει τα πάντα

Η Άρσεναλ περιμένει να τελειώσει... γλυκά η σεζόν και να ξεκινήσει το κυνήγι νέων ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά.

Πάλμερ: Μετά από έξι χρόνια παίκτης του μήνα στην Premier League ένας «Μπλε»-ThemaSports
10/05 @ 17:48

Πάλμερ: Μετά από έξι χρόνια παίκτης του μήνα στην Premier League ένας «Μπλε»

Ο Κόουλ Πάλμερ κατέκτησε το βραβείου του κορυφαίου παίκτη στην Premier League για τον μήνα Απρίλιο, βραβείο που δεν είχε κατορθώσει να κερδίσει κάποιος παίκτης της Τσέλσι από το Σεπτέμβριο του 2018.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ