Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι από τους προπονητές που κάνει παρατηρήσεις, και μάλιστα σε έντονο ύφος, στους ποδοσφαιριστές του μετά από κάποιο παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ωστόσο, μετά την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο παιχνίδι με τον Άρη για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Βάσκος προπονητής ανέβασε την ένταση και έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του.

Βασικά σημεία ήταν οι κακές τελικές που είχαν στο παιχνίδι, τα φθηνά ατομικά λάθη που έγιναν σε άμυνα και επίθεση, ενώ στάθηκε στις ενέργειες ορισμένων παικτών που έδειξαν νευρικοί σε κάποια σημεία του ματς.

«Φλυαρούμε στο παιχνίδι, δεν βάζαμε γκολ, ενώ μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε. Τι πάθατε», τους είπε μεταξύ άλλων.

«Παίζαμε ένα κρίσιμο ματς και αντί να είμαστε προσεκτικοί, κάναμε ένα σωρό φθηνά λάθη, απαράδεκτα λάθη που δεν επιτρέπεται να κάνουμε, όταν θέλουμε να πάρουμε ένα ματς για να συνεχίσουμε τον δρόμο μας για τον τίτλο. Τέτοια λάθη, όμως, μας κοστίζουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Έχουμε κακές τελικές προσπάθειες, σαν να μην βγάζουμε την αποφασιστικότητα που πρέπει να σκοράρουμε και όλα αυτά έχουν να κάνουνε με τη συγκέντρωση που μας έλειπε», πρόσθεσε.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να παρατάξει αύριο ένα σχήμα που θα θυμίζει αρκετά σε μεγάλο βαθμό το σχήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού τη Μεγάλη Πέμπτη ακολουθεί το πρώτο ματς με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League στην Αγγλία.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων για τον τελικό του Conference - Πόσα θα μοιραστούν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα-ThemaSports
10/05 @ 00:05

O τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων για τον τελικό του Conference - Πόσα θα μοιραστούν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα

Το όνειρο του Ολυμπιακού είναι έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά!

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Πολυκανδριώτης: «Θέλω να πεθάνω με ένα ευρωπαϊκό»-ThemaSports
09/05 @ 23:02

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Πολυκανδριώτης: «Θέλω να πεθάνω με ένα ευρωπαϊκό»

Ο Γιάννης Πολυκανδριώτης, ιστορικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, μίλησε με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα της Cosmote TV πριν από τον ιστορικό αγώνα με την Άστον Βίλα.

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τρομερή ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (BINTEO)-ThemaSports
09/05 @ 22:16

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τρομερή ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (BINTEO)

Κατά την έξοδο του Ολυμπιακού και της Άστον Βίλα σηκώθηκαν στον ουρανό του φαληρικού γηπεδού τα κασκόλ των περίπου 30.000 οπαδών των Πειραιωτών.

Αποχωρεί από τον Βόλο ο Καραγιάννης!-ThemaSports
09/05 @ 22:07

Αποχωρεί από τον Βόλο ο Καραγιάννης!

Τρία διαζύγια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος, μεταξύ αυτών και του Κύπριου, Κωνσταντίνου Καραγιάννη.

Ο Μαρινάκης χρυσώνει τους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό της OPAP Arena-ThemaSports
09/05 @ 20:44

Ο Μαρινάκης χρυσώνει τους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό της OPAP Arena

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε τεράστιο πριμ προς τους παίκτες του Ολυμπιακού σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Europa Conference League.

Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, δύσκολα με Ολυμπιακό!-ThemaSports
09/05 @ 21:45

Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, δύσκολα με Ολυμπιακό!

Την προετοιμασία του για το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (12/5) συνέχισε με προπόνηση υπό βροχή στη Νέα Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ