Η Γιουβέντους απώλεσε το προβάδισμα του Τορίνο (2-0), έσωσε όμως την παρτίδα με γκολ του Μίλικ στο 84΄και παρά την ήττα με 2-1 από τη Λάτσιο σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 
Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά στο τέλος... δεν κάηκε. Η Γιουβέντους είχε αποκτήσει καθαρό προβάδισμα απέναντι στη Λάτσιο χάρη στη νίκη με 2-0 στο Τορίνο, όμως η αποστολή της Ρώμης αποδείχθηκε δύσκολη. Με δυο γκολ του Καστεγιάνος, η ομάδα του (βασικού) Μανδά κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά ο Μίλικ με γκολ στο 84΄ξελάσπωσε τους Μπιανκονέρι που παρά την ήττα με 2-1 προκρίθηκαν στον τελικό του Coppa Italia.
 
Από νωρίς η Λάτσιο φρόντισε να δώσει πνοή στον δεύτερο ημιτελικό και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12΄, όταν ο Καστεγιάνος πήρε την κεφαλιά από την εκτέλεση του κόρνερ για να γράψει το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα έπρεπε να επέμβει ο Μανδάς για να κρατήσει ακέραιο το προβάδισμα όταν νίκησε τον Βλάχοβιτς με εξαιρετική επέμβαση.

Κι αφού το 1-1 δεν έγινε ποτέ, η Λάτσιο βρήκε τον τρόπο να σκοράρει ξανά. Με το καλησπέρα του β΄μέρους ο Καστεγιάνος βρέθηκε στην περιοχή και με όμορφο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε με άστοχο σουτ του Βλάχοβιτς και τελικά βρήκε το γκολ της πρόκρισης στο 84΄.

Έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Γουεά η μπάλα στρώθηκε στον Πολωνό που σκόραρε σε κενή εστία, μειώνοντας σε 2-1. Ένα γκολ που ήταν αρκετό για να βγάλει τη Γιουβέντους από τη δύσκολη θέση και τη στείλει στον τελικό του Coppa Italia, εκεί όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Αταλάντα Φιορεντίνα.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γουάντα Νάρα υπέγραψε συμβόλαιο με πλατφόρμα περιεχομένου για ενηλίκους αντίστοιχη του Onlyfans! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
03/05 @ 20:23

Η Γουάντα Νάρα υπέγραψε συμβόλαιο με πλατφόρμα περιεχομένου για ενηλίκους αντίστοιχη του Onlyfans! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Γουάντα Νάρα επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, με την Αργεντινή επιχειρηματία και μοντέλο να υπογράφει συμβόλαιο με πλατφόρμα περιεχομένου για ενηλίκους αντίστοιχη του Onlyfans!

Άστον Βίλα: Ανεβάζει στροφές ενόψει Μπράιτον ο Μαρτίνες και στο βάθος... Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 17:52

Άστον Βίλα: Ανεβάζει στροφές ενόψει Μπράιτον ο Μαρτίνες και στο βάθος... Ολυμπιακός

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αναμένεται να επιστρέψει στη δράση για την Άστον Βίλα στο ματς με την Μπράιτον, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πιθανότατα διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ - «Αποτέλεσα περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα»!-ThemaSports
03/05 @ 17:35

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ - «Αποτέλεσα περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα»!

Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος θεωρεί πως έφερε περισσότερα προβλήματα στον σύλλογο, από όσα κατάφερε να λύσει.

ΦΟΒΕΡΟΣ Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/05 @ 16:21

ΦΟΒΕΡΟΣ Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μεγάλα κέφια ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, δεν φίλτραρε τίποτα από τα λεγόμενα του! Σχολίασε το πρόγραμμα που είχε η ομάδα του μέχρι και την περασμένη εβδομάδα και τόνισε πως πολύ θα ήθελε να παρακολουθεί τα γέλια στις συνεδριάσεις όταν αποφασίζουν πως οι «κόκκινοι» θα παίζουν Σάββατο στις 14:30 μετά από μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις!

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 13:45

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Και τότε ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Και με βαρύτερο σκορ εις βάρος της ομάδας του, αφού ίσχυε διαφορετικός κανονισμός για τα εκτός έδρας γκολ. Και τότε με το δεύτερο παιχνίδι σε εχθρικό έδαφος. Κι όμως τα κατάφερε! Ο Έμερι έχρισε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη...

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!-ThemaSports
03/05 @ 00:57

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ η Τσέλσι, πλησιάζοντας τις θέσεις της Premier League που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ