Οι "Πολίτες" δεν έχουν συνηθίσει να δέχονται το όχι, αλλά η Μπάγερν δεν διαπραγματεύεται με κανέναν στην παρούσα φάση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΗΜάντσεστερ Σίτι έχει εστιάσει όλη της την προσοχή στο πρωτάθλημα της Premier League μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ. Η ομάδα έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τον τίτλο και εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη το ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής στο Νησί. Παρότι το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί, ο σύλλογος σκέφτεται πάντα την επόμενη μέρα και επομένως ήδη παράλληλες διεργασίες "τρέχουν" για τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαινόταν πως είχε βάλει στο στόχαστρο έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με εμπειρία από πρωταθλητισμό. Ο Μουσιάλα έχει αποδείξει την αξία του με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα θα το είχε πετύχει σε μεγαλύτερο βαθμό αν η ομάδα του ήταν στιβαρή αγωνιστικά την φετινή σεζόν. Ακριβώς επειδή ο 21χρονος αντίκρυσε μία μερική αγωνιστική "κατολίσθηση" στους Βαυαρούς, μερικές ομάδες θεώρησαν πως με την κατάλληλη πίεση από την μεριά του παίκτη θα δημιουργηθεί το κατάλληλο πάτημα για την μεταγραφή. Η ομάδα από το Μάντσεστερ φέρεται να κινήθηκε περισσότερο από όλες για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ωστόσο η στάση της Μπάγερν ήταν σαφής. "Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση"! 

Ο παίκτης δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ενέργεια από την πλευρά του και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα διακριτικά. Θέλει να γνωρίζει πως θα κινηθεί η Μπάγερν Μονάχου όσον αφορά το ζήτημα του προπονητή, καθώς και το ποιες θα είναι οι κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα. Επομένως, κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να αποχωρήσει αυτόν τον χρόνο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2026 και η Μπάγερν επιχειρεί να τον πείσει να υπογράψει ανανέωση συνεργασίας.

Όπως και να έχει, η ομάδα του Πεπ δύσκολα θα επιμείνει για την περίπτωσή του και σε αυτό το σενάριο θα αναζητήσει εναλλακτικές στην αγορά.

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια-ThemaSports
03/05 @ 23:57

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια

Την τέταρτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία ματς έφερε η Μπολόνια, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο και παραμένει στην πρίζα σχετικά με την εξασφάλιση της πρώτης πεντάδας.

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ-ThemaSports
03/05 @ 23:50

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ

Με γκολ του Αντρέι Κράμαριτς στο 90', η Χόφενχαϊμ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λειψία και έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην Ευρώπη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ