Καλεσμένος στο επεισόδιο 11 του «Kick Off», ήταν ο Βασίλης Παπαφώτης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τον Γαρπόζη: «Με το που ήρθε στην ομάδα, έφτιαξε αρκετά πράγματα. Παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο τώρα. Αν και είμαστε στο δεύτερο γκρουπ, δεν σημαίνει ότι είμαστε αδιάφοροι. Μας βοηθάει σε αυτό το κομμάτι και ο κ. Γαρπόζης. Θεωρώ πως αν ερχόταν πιο νωρίς θα ήταν διαφορετική η πορεία της ομάδας.»

«Και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θεωρώ θα ήθελαν να συνεχίσει ο Γαρπόζης στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν.»

Για τον κόσμο: «Είναι απίστευτος ο κόσμος της ΑΕΛ, αν και τα δύο τελευταία χρόνια δεν τους δίνουμε χαρά. Όταν χάσαμε το τελικό του Κυπέλλου, λυπήθηκα περισσότερο για αυτούς. Είναι πάντα δίπλα μας.»

Για το ότι σκόραρε το πρώτο γκολ της ΑΕΛ στο Στάδιο Αλφαμέγα: «Μιλούσα πριν τον αγώνα με τον Μάριο Σταδιώτη και του είπα βλέπω το όνομα μου, στον πίνακα των σκόρερ. Όταν το πέτυχα δεν πίστευα αρχικά ότι έγινε.»

Σε τη θέση αγωνιζόσουν σε πιο μικρές ηλικίες: «Ξεκίνησα αρχικά από την θέση του επιθετικού, ενώ στην συνέχει αγωνίστηκα και ως δεξί μπακ. Ωστόσο ο προπονητής μου, με χρησιμοποιούσε προς το τέλος κάποιων αγώνων στο κέντρο και ξεχώριζα, γιατί ήμουν καλός χειριστής της μπάλας. Πλέον μου αρέσει να αγωνίζομαι ως 8αρη, ακόμη και 6αρο-8αρη.»

«Είχα πολύ στήριξη από τους γονείς μου και έκαναν πολλές θυσίες για έμενα.»

Για τις εμπειρίες που είχε με το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη: «Όταν βλέπεις την ομάδα σου να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, θέλεις και εσύ να το πετύχεις.»

Για την πρώτη του ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν πολύ δύσκολο να αγωνιστείς στον ΑΠΟΕΛ, ειδικά εκείνο το διάστημα. Υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που αμείβονταν πολλά λεφτά. Ήμουν τυχερός που αγωνίστηκα στο ΑΠΟΕΛ και είχα δίπλα μου ποδοσφαιριστές, που μπορούσα να μάθω αρκετά πράγματα.»

Για την Εθνική: «Πήγα για πρώτη φορά με τον Ραν Μπεν Σιμόν. Είναι μεγάλη τιμή να δεις το όνομα σου, στην κλήση, μόλις το είδα συγκινήθηκα. Πράγμα που σημαίνει ότι είσαι μέσα στους κορυφαίους την δεδομένη στιγμή, στην χώρα σου.»

Για τον Μπεν Σίμον: «Είναι εξαιρετικός προπονητής και φαίνεται από τα αποτελέσματα. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, αλλά στο γήπεδο είναι πολύ αυστηρός.»

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι το πιο ωραίο πρωτάθλημα. Θεωρώ θα παιχτεί μέχρι τέλους. Η ΑΕΚ και η Ομόνοια παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα. Αλλά πιστεύω μετρούν και οι φανέλες, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια είναι πολύ πιο έμπειρες.»

Ποιο γκολ ξεχωρίζεις: «Από πλευράς συναισθήματος ξεχωρίζω το γκολ με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο. Ήταν γκολ που έκρινε την πρόκριση και με βοήθησε και εμένα προσωπικά. Με αγάπησε ο κόσμος της ΑΕΛ παραπάνω. Μετά από εκείνο το παιχνίδι κατάλαβα τη σημαίνει ΑΕΛ – Απόλλων.»

Για τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Ήταν σαν πατέρας για εμένα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν ήταν εύκολο για ένα 24χρονο να φύγει από την Δόξα και να έρθει στην ΑΕΛ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανέλιξη μου ο Ντούσαν Κέρκεζ. Με αυτό καθιερώθηκα κυρίως ως 8αρη.»

«Είναι ένα στολίδι το Στάδιο Αλφαμέγα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.»

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ