Ανδρέας Χρίστου

Ραν Μπεν Σιμόν και Γιάννης Αναστασίου στηρίζουν πάρα πολλά στο κομμάτι της τακτικής και στο ντέρμπι της Κυριακής πολλά θα εξαρτηθούν από αυτό το κομμάτι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά και κρίσιμο παιχνίδι για ΑΕΚ και Ομόνοια στην Αρένα την ερχόμενη Κυριακή (21/4). Η ΑΕΚ βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια στο -4 με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι η έκβαση αυτού του αγώνα θα κρίνει πολλά.

Η ΑΕΚ θέλει νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι του ΑΠΟΕΛ ή ακόμη και να τον προσπεράσει σε περίπτωση που ο Άρης φύγει με το διπλό από το ΓΣΠ. Το τριφύλλι από την άλλη γνωρίζει ότι μόνο με νίκη θα έχει αυξημένες ελπίδες για τον τίτλο ενώ δεν θέλει να χάσει ούτε και την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο επίκεντρο της προσοχής είναι, φυσιολογικά, οι δύο προπονητές που έχουν καταφέρει να φτιάξουν δύο σφριγηλές και ,τακτικά, εξαιρετικές ομάδες. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το μεγάλο τους ατού είναι η έμφαση τους στο τακτικό κομμάτι, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τα παιχνίδια ΑΕΚ και Ομόνοια. Στο προηγούμενο παιχνίδι που τα είπαν, στο ΓΣΠ, δεν είδαμε θέαμα όμως ήταν ένα ματς για γερά νεύρα με μπόλικη τακτική.

Στην σκακιέρα εκείνου του παιχνιδιού νικητής βγήκε ο Ισραηλινός κόουτς της ΑΕΚ ενώ αυτή είναι και η μοναδική ήττα του Αναστασίου στα 10 παιχνίδια που έχει κοουτσάρει την Ομόνοια. Είναι γεγονός πως χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι η τακτική τους προσήλωση και σε τέτοια παιχνίδια θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

Όποιος από τους δύο βγει νικητής θα πάρει ένα γερό μπουστάρισμα για το δύσκολο φινάλε ενώ δεν θέλουν να ακούνε καν τη λέξη ισοπαλία...

Την Κυριακή στην Αρένα αναμένουμε να δούμε και πάλι το ίδιο σκηνικό και αναλόγως του αποτελέσματος θα κριθούν πολλά και στη μάχη του τίτλου αλλά και της Ευρώπης.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!-ThemaSports
02/05 @ 19:30

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!-ThemaSports
02/05 @ 17:38

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Cablenet, ενημερώνει ότι το μεγάλο ντέρμπι της 11η Μαϊου στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ που θα κρίνει τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-2024, θα μεταδοθεί ζωντανά πέραν από το αθλητικό κανάλι της CablenetSports1 και σε ανοικτή ζώνη με παράλληλη σύνδεση μέσω του Άλφα Κύπρου!

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Δόξα - Εθνικός (10/5)-ThemaSports
02/05 @ 10:25

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Δόξα - Εθνικός (10/5)

Άλλαξε η ώρα στο παιχνίδι Δόξα - Εθνικός

Κούρσα για τρεις!-ThemaSports
01/05 @ 10:20

Κούρσα για τρεις!

Μεγάλη μάχη για τον πρώτο σκόρερ στον δεύτερο όμιλο

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων-ThemaSports
30/04 @ 15:36

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων

Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας ΑΕΖ-Απόλλων θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
29/04 @ 19:33

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!

Και όμως...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ