Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός προσπαθήσει να δώσει τα πάντα στα δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τεράστιο Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία και πήρε μία τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, αποκλείοντας τη Φενέρμπαχτσε με 2-3 στα πέναλτι.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμά του για την πρόκριση στον τελικό, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις του στα ημιτελικά με την Άστον Βίλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην COSMOTE TV:

Για τα συναισθήματα: "Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μας. Πραγματικά υποφέραμε, δεχθήκαμε ένα γκολ, το γκολ της ισοφάρισης κι από εκεί και πέρα υποφέραμε πάρα πολύ. Έπρεπε όμως, να αντέξουμε και τα καταφέραμε. Η ανταμοιβή μας ήρθε στο τέλος. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για να ετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα".

Για τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού που άντεξε στην πίεση: "Πραγματικά κυνηγήσαμε, προσπαθήσαμε πολύ. Ήταν δύσκολο γιατί δεχθήκανε γκολ μόλις στο 11' και ξέραμε ότι η συνέχεια δεν θα ήταν καθόλου εύκολη. Μας πίεσαν αρκετά, όμως όποτε είχαμε τις ευκαιρίες προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος, όμως ακόμα και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με την κεφαλιά προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς το καταφέραμε με δύο πέναλτι στο τέλος του αγώνα. Έπρεπε να αντέξουμε, να συνεχίσουμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη, έχουμε δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα. Πρώτα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε οπωσδήποτε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ".

Για το αν αισθάνεται δικαίωση που έκανε βασικό τερματοφύλακα τον Τζολάκη: "Δεν συνηθίζεται να αλλάζει ο τερματοφύλακας. Όμως σε πολλές ομάδες που έχω προπονήσει έχω πάρει αυτή την απόφαση. Είναι αποφάσεις που παίρνεις όταν πρέπει να διαλέξεις, γιατί όταν βλέπεις ότι ένας τερματοφύλακας πηγαίνει πολύ καλά, προπονείται πολύ καλά, τον αντιμετωπίζεις σαν έναν άλλον παίκτη. Ο Τζολάκης πραγματικά τα πηγαίνει πολύ καλά. Ελπίζουμε να συνεχίσει να μας προσφέρει. Όπως κι ο Πασχαλάκης πρέπει να συνεχίσει να προπονείται καλά, γιατί κι οι δύο έχουν να μας δώσουν πράγματα".

Για το τι δεν δούλεψε καλά στο πρώτο μέρος και άλλαξε τον σχηματισμό με τον Ιμπόρα: "Αυτό που ήθελα ήταν να πιέσουμε περισσότερο ψηλά την άμυνα, να αμυνθούμε λίγο πιο ψηλά. Μπορεί να φαίνεται περίεργο γιατί βγάλαμε έναν επιθετικό και βάλαμε ένα αμυντικό κι ίσως κάποιος να νόμιζε ότι θέλαμε να κατέβουμε λίγο πίσω, να κλειστούμε ίσως. Όμως θέλαμε να ανεβάσουμε την επίθεσή μας και αυτό μας βοήθησε πολύ να πάρουμε καλύτερες θέσεις και να πιέσουμε πιο πολύ τον αντίπαλο".

Για τα 2 ματς μέχρι τον τελικό: "Μίας και έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, θέλουμε να πάμε στον τελικό. Με όλο τον σεβασμό στην Άστον Βίλα ξέρουμε πως είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι δύο ματς και μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Όμως εμείς θα πάμε για όλα, να τα δώσουμε όλα με όλες μας τις δυνάμεις κι ελπίζουμε να πάμε στον τελικό".

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεντιλίμπαρ: «Σεβόμαστε την Άστον Βίλα, αλλά έχουμε έρθει εδώ για να την κερδίσουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 01:23

Μεντιλίμπαρ: «Σεβόμαστε την Άστον Βίλα, αλλά έχουμε έρθει εδώ για να την κερδίσουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σύνθημα για την πρώτη μάχη στα ημιτελικά του Conference League έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με μία... έκπληξη η αποστολή του Μεντιλίμπαρ για τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα-ThemaSports
01/05 @ 19:31

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με μία... έκπληξη η αποστολή του Μεντιλίμπαρ για τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Την έκπληξη με ποδοσφαιριστή από την Κ19 του συλλόγου έκανε για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Έμερι: «Συναρπαστική στιγμή ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό, είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
01/05 @ 18:53

Έμερι: «Συναρπαστική στιγμή ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό, είμαστε έτοιμοι»

Έτοιμοι για τον ημιτελικό κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι οι «χωριάτες», όπως τόνισε ο Ουνάι Έμερι.

Αναχώρησε για Αγγλία ο Ολυμπιακός για την πρώτη μάχη με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ-ThemaSports
01/05 @ 13:00

Αναχώρησε για Αγγλία ο Ολυμπιακός για την πρώτη μάχη με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, με προορισμό το Μπέρμιγχαμ, όπου θα δώσει τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Επόμενη στάση... Μπέρμπιγχαμ: Το promo video του Ολυμπιακού για το ματς με την Άστον Βίλα-ThemaSports
30/04 @ 15:27

Επόμενη στάση... Μπέρμπιγχαμ: Το promo video του Ολυμπιακού για το ματς με την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο από τα αξιοθέατα του Μπέρμπιγχαμ και το επιβλητικό «Villa Park», ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Άστον Βίλα στους «4» του Conference League την ερχόμενη Πέμπτη.

Με ομιλία Μαρινάκη αγκαλιά με Μεντιλίμπαρ η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την πρόκριση επί της Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 21:12

Με ομιλία Μαρινάκη αγκαλιά με Μεντιλίμπαρ η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την πρόκριση επί της Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρακάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ιστορική πρόκριση των Πειραιωτών επί της Φενέρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ