Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για τη χθεσινή πρόκριση: «Ήταν όμορφα χθες. Να απολαμβάνεις αυτή την επιτυχία μαζί με τον κόσμο που σε στηρίζει είναι υπέροχο. Το δικαιούμασταν χθες, πήραμε την πρόκριση και τώρα βλέπουμε παρακάτω. Να ευχαριστήσουμε και την διοίκηση του Απόλλωνα σε μια άψογη ατμόσφαιρα. Με την επιστροφή μας μας περίμενε ο κόσμος, ήταν κατι για το οποίο διψούσε και το ήθελε ο κόσμος».

Για τους ποδοσφαιριστές: «Το απόλαυσαν σαν μικρά παιδιά. Πρώτη φορά ζούμε τέτοιες στιγμές. Είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ήταν πολύ σημαντικό, ήρθε η επόμενη μέρα και βλέπουμε τα υπόλοιπα».

Για την επιτυχία και τι σημαίνει για την Πόλη: «Είναι για όλους μας κάτι πολύ ξεχωριστό, για όσους πέρασαν πολύ δύσκολες εποχές. Είναι ίσως μια δικαίωση για όλο τον κόσμο. Είναι πρωτόγνωρες οι στιγμές και είναι ακόμη πιο ωραίο να τις μοιράζεσαι με τον κόσμο. Έχουμε και τον τελικό, αλλά και πιθανότητες ακόμη μέσω πρωταθλήματος. Είναι κρίμα που δεν είχαμε φίλους στο γήπεδο, θα ήταν όμορφο».

Για το παιχνίδι: «Έχουμε άλλους τρεις τελικούς, Μπήκε δυνατά ο Απόλλωνας, ισοφαρίσαμε με ένα απίστευτο γκολ του Τάνκοβιτς. Ο Απόλλωνας είχε το πέναλτι, δεν έγινε σπουδαίο παιχνίδι κυρίως λόγω άγχους. Όλοι ανέμεναν ότι θα πηγαίναμε στην παράταση, όμως ο Τάνκοβιτς έδωσε την πρόκριση με ένα υπέροχο γκολ. Σε αυτό τον γύρο πετύχαμε τρία φανταστικά τέρματα. Ο Τάνκοβιτς έκανε και πιο όμορφο τον τρόπο που πήραμε την πρόκριση, το δοκιμάζει και στις προπονήσεις. Υπάρχει το πείραγμα από τους συμπαίκτες του. Η προπόνηση σε αυτά τα σουτ τον βοήθησε και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Θα συμφωνήσω και με τον προπονητή μας, μπορεί να ήταν μέτριο το παιχνίδι όμως».

Για το ότι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από την διοίκηση γι΄αυτά τα θέματα. Έχει βοηθήσει με γκολ και ασίστ στη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα το δει η διοίκηση το θέμα, αλλά τώρα με τις μαζεμένες υποχρεώσεις το βάρος είναι αλλού».

Για τις απουσίες: «Λείπει ο Ικόκο και ο Μελούσο. Ο Μελούσο ίσως προλάβει το τελευταίο ματς και τον τελικό. Δεν υπάρχουν απουσίες λόγω καρτών».

Για την Ανόρθωση: «Δεν είναι αδιάφορη σε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και από το πρωτάθλημα. Έχουμε τρεις ευκαιρίες και ίσως κερδίσουμε κάτι, αφού έχουμε πιθανότητες για Ευρώπη. Το κύπελλο δεν μας το εγγυάται κάποιος, θα δώσουμε τα πάντα σε κάθε διοργάνωση».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev-ThemaSports
30/04 @ 14:16

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Oleksandr Kniaziev με την Πάφο να εύχεται χρόνια πολλά στον προπονητή Κ-19 της ομάδας. 

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της-ThemaSports
30/04 @ 09:21

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της

Η Πάφος FC, ερχόμενη με... φόρα από την ιστορική πρόκριση επί του Απόλλωνα και την πεντάρα επί της Ανόρθωσης, είχε μία «χρυσή» ευκαιρία στο ματς με τον Άρη για να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην 4η θέση και στο +2 από τη Λεμεσιανή ομάδα και να κρατάει την τύχη στα χέρια της ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, για το τέταρτο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικούν οι δύο ομάδες.

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!  -ThemaSports
29/04 @ 12:30

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

«Η προπώληση θα ξεκινήσει μετά την αστυνομική σύσκεψη, δεν είναι δύσκολο να εξαντλήσουμε τις 9 χιλιάδες»-ThemaSports
29/04 @ 12:07

«Η προπώληση θα ξεκινήσει μετά την αστυνομική σύσκεψη, δεν είναι δύσκολο να εξαντλήσουμε τις 9 χιλιάδες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε»-ThemaSports
28/04 @ 21:32

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Πάφος FC, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Η μοναδική αλλαγή του Καρσέδο-ThemaSports
28/04 @ 18:14

Η μοναδική αλλαγή του Καρσέδο

Μόλις μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Πάφος FC για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Άρη έκανε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ