Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Φενέρμπαχτσε, με σκοπό μία ιστορική πρόκριση στους «4» του Europa Conference League.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη για να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό της «ταξίδι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για το τι διαφορετικό θα δούμε από τον Ολυμπιακό αύριο και το 60λεπτο του πρώτου αγώνα: 

«Είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε έρθει σίγουρα με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τις καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι».

Για το ποιοι θα ξεκινήσουν τον αγώνα: 

«Όπως σας έχω πει ξανά δεν θα αλλάξει η ιδέα μας. Δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές. Η βασική ιδέα του παιχνιδιού θα είναι η ίδια. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε και να νικήσουμε. Με έναν τρόπο ή άλλον προσπαθείτε να μάθετε ποιοι θα παίξουν. Δεν θα σας πω».

Για τις αλλαγές της Φενέρ και το πώς τη βελτίωσαν στο πρώτο ματς: 

«Πιστεύουμε πώς αυτό που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ήταν το πέναλτι που μας επηρέασε και άλλαξε την εικόνα. Αυτό πραγματικά άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού».


Για το πώς θα προετοιμάσει τους παίκτες του: 

«Το μόνο που τους έχω πει είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να μην σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στον εαυτό τους είτε παίζουν εντός και είτε εκτός έδρας. Παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση. Αυτή που θα δείξει περισσότερη δύναμη θα πάρει τον τίτλο. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε με κάθε σεβασμό στη Φενέρ. Έχουμε δουλέψει πολύ και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Οζέγκοβιτς»-ThemaSports
30/04 @ 22:56

«Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Οζέγκοβιτς»

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Σερβικά δημοσιεύματα, ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε ο 29χρονος στράικερ.

Δημοσίευμα: Η ΑΕΚ θα στείλει σκάουτερ να δει τον Πίττα - Το ποσό που αξιώνει η ΑΙΚ για τον Κύπριο επιθετικό-ThemaSports
30/04 @ 19:45

Δημοσίευμα: Η ΑΕΚ θα στείλει σκάουτερ να δει τον Πίττα - Το ποσό που αξιώνει η ΑΙΚ για τον Κύπριο επιθετικό

Στη Σουηδία επαναφέρουν στο προσκήνιο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κύπριο φορ της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ιωάννη Πίττα και τονίζουν ότι σκάουτ της Ένωσης θα τον δει από κοντά σύντομα.

Παναθηναϊκός για Τερίμ: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»-ThemaSports
30/04 @ 19:29

Παναθηναϊκός για Τερίμ: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε ρεπορτάζ που ήθελαν τον Τούρκο προπονητή να αποτελεί άμεσα παρελθόν από την ομάδα.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε απόδοση... φωτιά, γιατί «ψάχνουν» κάτι που δεν έχουν ξανακάνει στα Play Offs! -ThemaSports
30/04 @ 19:00

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε απόδοση... φωτιά, γιατί «ψάχνουν» κάτι που δεν έχουν ξανακάνει στα Play Offs!

Δεν υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Μόνο ένας δρόμος, τους οδηγεί στον τίτλο. Μόνο ένας δρόμος, που έως τώρα στα Play Offs, δεν τον έχουν... διαβεί ποτέ! Και κάπως έτσι, δικαιολογούνται και οι τεράστιες στοιχηματικές αποδόσεις, για την κατάκτηση του τίτλου, από τους «διώκτες» της ΑΕΚ!

«Record Man ο Άκης Μάντζιος»: Ο Νο.1 κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό και με τη... βούλα, ξεπέρασε Αναστασιάδη και Παράσχο! -ThemaSports
30/04 @ 18:41

«Record Man ο Άκης Μάντζιος»: Ο Νο.1 κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό και με τη... βούλα, ξεπέρασε Αναστασιάδη και Παράσχο!

Απίστευτο ρεκόρ από τον Άκη Μάντζιο, που άφησε στη δεύτερη θέση τους Άγγελο Αναστασιάδη και Γιώργο Παράσχο, για να γίνει ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» του Παναθηναϊκού, σε ολόκληρη την ιστορία του, απέναντι σε Έλληνες προπονητές!

«Το καλοκαίρι της ζωής μας σε... επανάληψη»: Οριστικό το φιλικό των Legends του 2004 με θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!-ThemaSports
30/04 @ 18:22

«Το καλοκαίρι της ζωής μας σε... επανάληψη»: Οριστικό το φιλικό των Legends του 2004 με θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Οι Legends 2004 κορυφώνουν τους εορτασμούς για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας, με σπουδαίο αγώνα στη Γερμανία!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ