Όλα όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάμπλο Ματσίν μετά την αναμέτρηση με την Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαβάστε τι δήλωσε μετά τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Πάφο ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν.

Αναλυτικά:

«Ένα άδικο αποτέλεσμα, ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε την κατοχή, κάναμε περισσότερες φάσεις. Δεχθήκαμε ένα γκολ στη μοναδική ευκαιρία της Πάφου από τα σαράντα μέτρα. Είναι ένας σκληρός αποκλεισμός και δεν νομίζω ότι μπορώ να πω περισσότερα».

 "Η σημερινή ισοπαλία που είναι ήττα για εμάς ήταν σκληρή. Ήμασταν ανώτεροι, θεωρώ ότι αξίζαμε να νικήσουμε σήμερα όπως και στον πρώτο ημιτελικό. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, σε μια δύσκολη σεζόν για τον Απόλλωνα και τώρα πρέπει να ανυψώσουμε το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Να σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά, με ενέργεια".

Αν αντιμετώπισε ξανά αυτή την "ατυχία" στην καριέρα του και το κλίμα που επικρατεί: "Δεν έχει σημασία τι έζησα στην καριέρα μου αλλά ούτε τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Στον πρώτο ημιτελικό θα μπορούσε να παρέμβει το VAR στο δεύτερο γκολ. Η Πάφος διαθέτει ποιότητα, αυτό που με θυμώνει είναι ότι οι παίχτες μου δεν ανταμείφθηκαν για την προσπάθειά τους και το ποδόσφαιρο κάποιες φορές είναι πολύ σκληρό... ένα σουτ από 40 μέτρα που να μην θεωρείται καν ευκαιρία, κατέληξε γκολ. Με καθαρό μυαλό να σχεδιάζουμε το νέο πρότζεκτ".

Για την επόμενη μέρα, το ρόστερ, τη νέα χρονιά και το νέο πρότζεκτ: "Δεν καταφέραμε να είμαστε στο Α' Γκρουπ, στο κύπελλο θα μπορούσαμε να είμαστε στον τελικό. Είναι στιγμή να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας γιατί απόψε έπαιξαν πολύ καλά. Ένα θέμα είναι η ιστορία της ομάδας και άλλο η παρούσα κατάσταση. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να επανέλθει εκεί που τον έχουν όλοι συνηθίσει".

Για το θέμα Βαλμπουενά και τι θα άλλαζε γενικά στα δύο παιχνίδια: "Όποιος είδε και τα δύο παιχνίδια θα συμφωνήσει ότι αξίζαμε να πάμε στον τελικό. Μέχρι το 85' στην Πάφο ήταν καλά, στα νοκ άουτ παιχνίδια είχα στο μυαλό μου ότι θα προκρινόμασταν μέσα στην έδρα μας. Στεναχωριέμαι για τους παίκτες μου που δεν πήραν ό,τι του άξιζε".

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων-ThemaSports
30/04 @ 15:36

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων

Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας ΑΕΖ-Απόλλων θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
29/04 @ 19:33

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!

Και όμως...

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;-ThemaSports
29/04 @ 15:30

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;

Τσάβι Ρόκα και Αντόνιο Πριέτο τα είπαν για λίγο χθες, πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Ανόρθωση.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...-ThemaSports
29/04 @ 21:38

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο με πρωταγωνιστή τον Σανγκαρέ-ThemaSports
29/04 @ 18:52

Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο με πρωταγωνιστή τον Σανγκαρέ

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ ο Οθέλλος, επικράτησε με 3-1 στο «Αμμόχωστος» για τη 12η αγωνιστική των πλέι-άουτ και πήρε μία νίκη γοήτρου που τον ανεβάζει στους 30 πόντους και στο -1 από την 6η του Β' γκρουπ Δόξα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ