Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports με τον Πόλυ Χαραλάμπους, ήταν ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, Άλεξ Σπόλιαριτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Πόσο δύσκολο είναι για ένα Κύπριο τερματοφύλακα, αφού οι μεγάλες ομάδες δεν τους εμπιστεύονται: «Είναι δύσκολο, αλλά χρειάζεται δουλειά. Είναι ιδιαίτερη περίπτωση του Κύπριου τερματοφύλακα. Θέλουμε την στήριξη των ομάδων και του κόσμου.»

 «Δίνω μικρό πλεονέκτημα της Πάφου για πρόκριση, αλλά ο κόσμος του Απόλλωνα θα πάρει τις πιθανότητες για την πρόκριση στο 50-50.»

 «Είδαμε πολλά στο ποδόσφαιρο, σίγουρα βάση της εικόνας τόσο του Άρη, όσο και της Ομόνοιας. Είναι σίγουρα δύσκολο για τον Άρη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θέλω να πιστεύω ότι ο Άρης θα πάει Ευρώπη.»

Για την Καρμιώτισσα: «Δεν είναι εύκολο να μην έχεις κόσμο στις εξέδρες, αλλά έχουμε ένα πρόεδρο που κάνει για χίλιους. Είναι σαν να παίζουμε με κόσμο, σε κάθε παιχνίδι.»

Για τον Μιλένκο Σπόλιαριτς: «Δεν παίρνω συμβουλές από τον πατέρα μου, μόνο στήριξη. Δίνει συμβουλές στους Ματία και Ντανίλο, όποτε του το ζητήσουν. Δεν μας πίεσε ποτέ του.»

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής-ThemaSports
12/05 @ 18:24

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής

Ο Γιώργος Μερκής συμφώνησε με τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας, Σταύρο Δημοσθένους και στη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025) θα αποτελεί μέλος της προπονητικής ομάδας των Ακαδημιών.

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
10/05 @ 12:35

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Αμερικανική Ακαδημία συγχαίρει τον μαθητή της, Αντρέα Βιολάρη για το ντεμπούτο του στην Α’ κατηγορία με την Καρμιώτισσα.

Το έριξε στο τραγούδι ο Σταύρος Δημοσθένους - «Παιδί της νύχτας μια ζωή...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
09/05 @ 08:22

Το έριξε στο τραγούδι ο Σταύρος Δημοσθένους - «Παιδί της νύχτας μια ζωή...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη δεξίωση της διοίκησης της Καρμιώτισσας δεν άργησε η στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Δημοσθένους το έριξε στο τραγούδι.

Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε «Μάτια βουρκωμένα» ο Αζάς! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 21:33

Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε «Μάτια βουρκωμένα» ο Αζάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έδειξε τις φωνητικές του ικανότητες τραγουδώντας το «Μάτια βουρκωμένα» ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας Ανδρέας Αζάς.

ΔΕΛΕΑΡ για πώληση Ντούμπια!-ThemaSports
08/05 @ 20:58

ΔΕΛΕΑΡ για πώληση Ντούμπια!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντούμπια από την Καρμιώτισσα με μεταγραφή που θα φέρει χρήμα στα ταμεία της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών.

Τους δεξιώθηκε η διοίκηση της Καρμιώτισσας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
08/05 @ 20:24

Τους δεξιώθηκε η διοίκηση της Καρμιώτισσας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η διοίκηση της Καρμιώτισσας δεξιώθηκε την ομάδας στην ταβέρνα το Απάχικο στην πλατεία Ηρώων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ