Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία της UEFA, μετά τα ματς της Πέμπτης (11/04) σε Europa & Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ελλάδα μέτρησε μία νίκη και μία ήττα στα πρώτα ματς των προημιτελικών του Conference League, μειώνοντας τη διαφορά από Ισραήλ και Δανία, ωστόσο παραμένει μακριά από την 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA, που καταλαμβάνουν οι Σκανδιναβοί.

Η νίκη του Ολυμπιακού χάρισε 400 βαθμούς στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να έχει πλέον 29.925. Οι 16οι Ισραηλινοί μετρούν 31.125, με τους Δανούς να βρίσκονται στους 31.450.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως για να έχει ελπίδες η Ελλάδα, χρειάζεται 2/2 προκρίσεις, αν γίνεται με νίκες Πειραιωτών και ΠΑΟΚ, την επόμενη εβδομάδα!

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως η χώρα μας αγγίζει ξανά τους 30.000 βαθμούς μετά από εννέα χρόνια, όταν είχε τελειώσει τη σεζόν 2014/15 με 31.900.

Υπενθυμίζεται πως κάθε νίκη δίνει 2.000 βαθμούς στις ομάδες και κάθε ισοπαλία 1.000, οι οποίοι διαιρούνται με το σύνολο των ομάδων που ξεκίνησαν τη σεζόν για κάθε χώρα – στην περίπτωση της Ελλάδας, δια πέντε.

Επιπλέον, κάθε σύλλογος παίρνει μπόνους 1.000 βαθμών για πρόκριση στα ημιτελικά και άλλους τόσους για τον τελικό, οι οποίοι επίσης διαιρούνται δια πέντε.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλπάζει η «μαύρη αγορά» στα εισιτήρια του τελικού: Πωλούνται από 1.500 έως 3.550 ευρώ!-ThemaSports
11/05 @ 19:55

Καλπάζει η «μαύρη αγορά» στα εισιτήρια του τελικού: Πωλούνται από 1.500 έως 3.550 ευρώ!

Καλπάζει η αισχροκέρδεια η «μαύρη αγορά» όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων για τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Έφυγε από τη Βοιωτία με διπλό γοήτρου επί του Λεβαδειακού η Λάρισα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
11/05 @ 18:08

Έφυγε από τη Βοιωτία με διπλό γοήτρου επί του Λεβαδειακού η Λάρισα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Τη νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού στη Βοιωτία πήρε η ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να έχει εξασφαλίσει την άνοδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βιθέντε Ιμπόρα, ο γίγαντας του κέντρου που βάζει πλώρη για... 5η ευρωπαϊκή κούπα!-ThemaSports
11/05 @ 13:40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βιθέντε Ιμπόρα, ο γίγαντας του κέντρου που βάζει πλώρη για... 5η ευρωπαϊκή κούπα!

Ο Βιθέντε Ιμπόρα ήταν από τους κορυφαίους στην εποποιία του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα. Ένας γίγαντας στη μεσαία γραμμή που στοχεύει στην 5η ευρωπαϊκή του κούπα.

«Κολό Μουανί, το είδες»; Ο Ελ Κααμπί έδειξε πώς να… εκτελείς σωστά τον Μαρτίνες!-ThemaSports
11/05 @ 11:00

«Κολό Μουανί, το είδες»; Ο Ελ Κααμπί έδειξε πώς να… εκτελείς σωστά τον Μαρτίνες!

Τότε ο Κολό Μουανί, τώρα ο Ελ Κααμπί. Δύο παρόμοιες φάσεις, σε δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις, αλλά μόνο στη μία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Κοινός παρονομαστής; Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Έχει λύσεις ο Λουτσέσκου, αν λείψει ο Ντεσπόντοφ-ThemaSports
11/05 @ 10:20

Έχει λύσεις ο Λουτσέσκου, αν λείψει ο Ντεσπόντοφ

Αμφίβολος για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Βούλγαρος άσος, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει λύσεις για μία τέτοια απουσία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ