Έστω και δύσκολα, η Πάφος FC πήρε το ζητούμενο κόντρα στον Απόλλωνα και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, ενόψει του επαναληπτικού της 17ης Απριλίου στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα ματς που αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικό από το σημερινό...

Καταρχάς, αποκλείεται ο Πάμπλο Ματσίν να παρουσιάσει αναλογη ενδεκάδα, με... φοβικό πλάνο όπως στον πρώτο ημιτελικό, που στόχο είχε να περιορίσει τον αντίπαλο και να «καταστρέψει» το παιχνίδι του.

Ο Απόλλωνας με τον κόσμο στο πλευρό του και θέλοντας νίκη με δύο γκολ διαφορά ή έστω με ένα για να διεκδικήσει την πρόκριση στην παράταση, είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τακτική και να είναι σαφώς πιο επιθετικός.

Βέβαια, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στο μυαλό του και το ότι η Πάφος είναι μία ομάδα με... φαρμακερές αντεπιθέσεις ειδικά αν βρει χώρους και θα αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις αποφάσεις του.

Σήμερα πάντως τους έπιασε όλους εξαπίνης με την ενδεκάδα που κατέβασε, αλλά και από το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Βαλμπουενά, που μπορεί με... μισή του ενέργεια να καθορίσει την τύχη ενός αγώνα.

Από την άλλη, η Πάφος βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στο να γράψει ιστορία με την πρόκριση της στον τελικό, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη ρεβάνς. Και κυρίως να μην επηρεαστεί η ομάδα από την πίεση της εξέδρας που αναμένεται να είναι... ασφυκτική.

Η ομάδα του Καρσέδο έχει δείξει αρκετές φορές φέτος ότι είναι ικανή για τα πάντα. Από το κάνει... παρέλαση στο «Αλφαμέγα» στη ρεβάνς και να περάσει αέρα στον τελικό, μέχρι να αποκλειστεί χωρίς να προβάλει αντίσταση!

Πριν το μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα όμως, προέχει το Κυριακάτικο (14/04) εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί ο Ισπανός τεχνικός, αν θα κάνει εκτεταμένο ή στοχευμένο ροτέισιον και αν θα καταφέρει και σε ποιο βαθμό να... βγάλει από το μυαλό των παικτών τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα που είναι το πιο σημαντικό ματς στη σεζόν τη δεδομένη στιγμή για την Πάφος FC.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΡΟΥΝΟ / ΣΕΜΕΔΟ -ThemaSports
19/05 @ 00:28

ΜΠΡΟΥΝΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Έδωσαν τα χέρια Μπρούνο και Σεμέδο, μετά το τέλος του τελικού.

ΠτΔ: «Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία-Ο προπονητής κέρδισε τον τελικό!»-ThemaSports
18/05 @ 22:18

ΠτΔ: «Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία-Ο προπονητής κέρδισε τον τελικό!»

Μίλησε στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ ο ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου. Ευτυχισμένος καθώς η Πάφος είναι η ομάδα του.

ΑΠΙΑΣΤΟ & ΞΕΣΠΑΣΜΑ-ThemaSports
18/05 @ 20:25

ΑΠΙΑΣΤΟ & ΞΕΣΠΑΣΜΑ

Μετά το... άπιαστο πέναλτι του Τάνκοβιτς ακολούθησε ξέσπασμα πανηγυρισμών από τους Παφίτες.

VAR, πέναλτι και... 0-1 η Πάφος! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 20:09

VAR, πέναλτι και... 0-1 η Πάφος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ομόνοια, στον τελικό κυπέλλου.

ΚΟΥΜΑΣ: «Χαίρομαι που βλέπουμε φιλάθλους και των δύο ομάδων - Η ΟΥΕΦΑ θα δώσει κι άλλες διοργανώσεις στην Κύπρο»-ThemaSports
18/05 @ 19:40

ΚΟΥΜΑΣ: «Χαίρομαι που βλέπουμε φιλάθλους και των δύο ομάδων - Η ΟΥΕΦΑ θα δώσει κι άλλες διοργανώσεις στην Κύπρο»

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας μίλησε πριν τον τελικό κυπέλλου.

ΠτΔ: «Θέλουμε οικογένειες στα γήπεδα - Προμηνύονται εξελίξεις...» (BINTEO)-ThemaSports
18/05 @ 19:26

ΠτΔ: «Θέλουμε οικογένειες στα γήπεδα - Προμηνύονται εξελίξεις...» (BINTEO)

Ο Πρόεδρος Της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μίλησε πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ