Γιάννης Ιωάννου

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Ομόνοιας ενδεχομένως να μην περίμενε την ευρεία νίκη της ομάδας του me 3-0 επί του Άρη, που συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση που έβαλε για τα καλά πλέον το «τριφύλλι» σε τροχιά Ευρώπης, αφού ανέβηκε στην 3η θέση, ενώ μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ, η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους τέσσερις πόντους και δικαιούνται να κάνουν ξανά όνειρα τίτλου!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με αντεπίθεση διαρκείας στα πλέι-οφ, όπου η Ομόνοια πήρε τους 13 από τους 18 πόντους που διεκδίκησε στις πρώτες έξι αγωνιστικές, κάλυψε μία σημαντική βαθμολογική απόσταση και στόχος είναι να το πάει έτσι μέχρι τέλους, τερματίζοντας στη 2η ή την 3η θέση για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βέβαια, αυτό μπορεί να συμβεί και μέσω του κυπέλλου αν η ομάδα της Λευκωσίας κάνει το three-peat, αλλά όπως λέει και η παροιμία, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί στην Ομόνοια ότι θα πάρει ξανά το κύπελλο, αφού μπορεί είτε να χάσει στον τελικό, είτε να αποκλειστεί από τον Άρη στα ημιτελικά και να μείνει με άδεια χέρια!

Υπάρχουν βέβαια και τα σενάρια για κατάκτηση του τίτλου, αλλά στο «Ηλίας Πούλλος» κρατάνε χαμηλούς τόνους και τη δεδομένη στιγμή, δεν τα έχουν στο μυαλό τους.

Πάντως, αν το «τριφύλλι» προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου και στη συνέχεια τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, θα απελευθερωθούν τα πόδια των παικτών από το άγχος και την πίεση της Ευρώπης και είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος στο ψυχολογικό κομμάτι που δεν πρέπει να παραβλέπουμε για τη μεγάλη μάχη της 18ης Μαΐου...

Από εκεί και πέρα, από αύριο η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς κυπέλλου, με το μυαλό να είναι καρφωμένο στον πρώτο ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης (10/04) με αντίπαλο και πάλι τον Άρη στο ΓΣΠ. Σίγουρα η Ομονοια έχει την ψυχολογία με το μέρος της μέτά το χθεσινό 3-0, αλλά άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» αναμένουν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας...

Για μία ακόμη φορά δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ενώ είχε ήδη εκτός αποστολής χθες τους τραυματίες Λανγκ, Μάθιους, Στεπίνσκι και Χαμάς και προέκυψε και ο τραυματισμός του Φαμπιάνο. Στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν κάποιος έχει πιθανότητες να προλάβει να μπει στην αποστολή, ενόψει της μεθαυριανής τελευταίας προπόνησης...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εποχή Νταμπράουσκας γεμάτη με... στόχους-ThemaSports
20/05 @ 20:14

Εποχή Νταμπράουσκας γεμάτη με... στόχους

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος θα έχει ρόλο Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού και τη διοίκηση άρχισε ήδη τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
20/05 @ 14:15

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ανάρτησή του στα social media ο Λοΐζος Λοΐζου, αποχαιρέτησε τη Χέρενφεν και την ευχαρίστηκε για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου-ThemaSports
20/05 @ 13:23

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος, ο οποίος μίλησε για τον χαμένο τελικό κυπέλλου από την Πάφος FC.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας-ThemaSports
20/05 @ 12:32

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας

Το σκηνικό έγινε έξω από το ΓΣΠ πριν τον τελικό Κυπέλλου Πάφος-Ομόνοια και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου-ThemaSports
20/05 @ 11:23

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου

Η σεζόν τελείωσε άδοξα για την Ομόνοια μετά την ήττα στον τελικό και ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τον .

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ