Τοποθετήθηκε για το κεφάλαιο Εθνική Κύπρου ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Kick Off» της Cablenet.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι ανέφερε:

Για την Εθνική: «Η Εθνική αυτή την στιγμή έχει ένα υλικό. Αρκετοί παίκτες είναι έμπειροι είτε από τις ομάδες τους είτε παίζουν στο εξωτερικό. Μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα από τον όμιλο. Είναι ένα σύνολο που πρέπει να δουλέψει σκληρά. Μας έχουν ξοφλημένους αλλά εμείς πρέπει να τους διαψεύσουμε. Να μην μπορούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από την ομάδα μας. Έχουμε καλό υλικό, να δουλέψουμε περισσότερο».

Αν θα τον ενδιέφερε να κάτσει στον πάγκο της Κύπρου: «Για εμένα η Εθνική είναι πιο ψηλά από κάθε ομάδα. Είναι η χώρα μου. Δεν θέλω να μου κάνει χάρη η Ομοσπονδία. Αν κρίνει ότι ο Αυγουστή έχει το πακέτο τότε με ενδιαφέρει. Όπως θα ενδιέφερε κάθε προπονητή. Είναι το πιο ψηλό επίπεδο».

«Ήμουν με τον Αναστασιάδη στις κλήσεις. Έκανε εξαιρετική χρονιά ο κύριος Αναστασιάδης. Έχω μνήμη από το 0-2 στην Ιταλία και χάσαμε 3-2 στα τελευταία λεπτά. Το θυμάμαι. Μέχρι το 70’ ήταν 0-2. Ο κόουτς έβαζε επιθετικό αντί αμυντικό. Έβαλε τον Κωνσταντίνου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά ήταν ένας κόουτς που πάντα σου έδινε την εντύπωση πως θέλει τη νίκη».

Για το υλικό στην Εθνική Κύπρου: «Υπήρχαν αρκετά καλοί παίκτες τότε. Και τώρα υπάρχουν. Σε κάθε ματς είσαι αουτσάιντερ άρα πρέπει να δώσεις παραπάνω από τον αντίπαλο στο γήπεδο. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ότι ο παίκτης πρέπει να σκέφτεται την Εθνική. Είναι υπόχρεος να το πράξει. Αν δεν το κάνει καλύτερα να μην έρθει. Να πει ότι είναι τραυματίας και να πει δεν θέλω να έρθω. Δεν μπορεί ατομικά κάποιος να κάνει κάτι σε αυτό το επίπεδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλευρό της Εθνικής μας η Αννίτα Δημητρίου-ThemaSports
20/05 @ 22:33

Στο πλευρό της Εθνικής μας η Αννίτα Δημητρίου

Στο «ΑΕΚ Αρένα» για τον αγώνα ανάμεσα σε Κύπρο και Τσεχία (0-5), στα πλαίσια του Euro U-17 που διεξάγεται στην Κύπρο, βρέθηκε η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Αννίτα Δημητρίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17-ThemaSports
21/05 @ 00:00

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17

H τελική φάση του EURO U-17, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Η 11άδα της Κύπρου-ThemaSports
20/05 @ 19:33

Η 11άδα της Κύπρου

Δείτε την εντεκάδα της Κύπρου Κ17 για την πρεμιέρα απέναντι στην Τσεχία για το Euro U17.

EURO U-17: Απόψε η πρώτη μάχη της Κύπρου, αντίπαλος η Τσεχία-ThemaSports
20/05 @ 10:27

EURO U-17: Απόψε η πρώτη μάχη της Κύπρου, αντίπαλος η Τσεχία

Με αντίπαλο την Τσεχία αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO U17 η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17.

Το σημερινό (20/05)  του EURO U-17-ThemaSports
20/05 @ 09:33

Το σημερινό (20/05) του EURO U-17

Εκτός από τον αγώνα της Κύπρου με την Τσεχία, το σημερινό της πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17 περιλαμβάνει άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Το μήνυμα του Προέδρου της UEFA για το EURO U-17 Cyprus 2024-ThemaSports
20/05 @ 09:21

Το μήνυμα του Προέδρου της UEFA για το EURO U-17 Cyprus 2024

Το δικό του μήνυμα ενόψει της διεξαγωγής της τελικής φάσης του EURO U-17 στην Κύπρο και της σημερινής έναρξης της διοργάνωσης στέλνει ο Πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ