Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επισημαίνει καθημερινά στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, είτε μέσω ομιλιών είτε μέσω κατ΄ ιδίαν συζητήσεων είτε μέσω της προβολής βίντεο στο Ρέντη από πρόσφατα παιχνίδια της ΑΕΚ, την κρισιμότητα του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή (31/3, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24)

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πέντε πόντους πίσω από τους "κιτρινόμαυρους" στη βαθμολογία της Stoiximan Super League και είναι διαφορετικό με νίκη να μειώσουν τη διαφορά στους δύο βαθμούς την Κυριακή το βράδυ ή με ισοπαλία να μείνει στους πέντε και άλλο με ήττα να αυξηθεί στους οκτώ, κι ενώ θα απομένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο περιθώριο της προπόνησης την Παρασκευή (29/3) είδαν μέσω βίντεο στιγμιότυπα από αγώνες της ΑΕΚ και ο Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του, τους ανέλυσαν τι πρέπει να προσέξουν ενόψει του παιχνιδιού στην OPAP Arena, αλλά και που να "χτυπήσουν" τους "κιτρινόμαυρους". Και η ανάλυση της ΑΕΚ θα συνεχιστεί επίσης το Σάββατο (30/3), όπως και την Κυριακή το πρωί (31/3), ενώ παράλληλα οι "ερυθρόλευκοι" δουλεύουν σε κάποια κομμάτια, όπως για παράδειγμα, στις στατικές φάσεις αμυντικά και επιθετικά.

Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα παίξουμε όπως πάντα για τη νίκη» τόνισε ο Βάσκος τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές. "Παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι και θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας" πρόσθεσε

Ο Ισπανός προπονητής έχει ως "οδηγό" τους νικηφόρους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού εναντίον του ΠΑΟΚ (4-1), της Φερεντσβάρος (1-0) και της Μακάμπι Τελ Αβίβ (6-1) και επιθυμεί η πειραϊκή ομάδα να πετύχει στη Νέα Φιλαδέλφεια ότι στην Τούμπα, στη Βουδαπέστη και στην Τόπολα.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μεντιλίμπαρ προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ρέτσο και τον Κάρμο στα στόπερ, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Έσε, τον Τσικίνιο και τον Όρτα στη μεσαία γραμμή, τον Ποντένσε και τον Φορτούνη στα πλάγια της επίθεσης και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 13:10

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το μήνυμα στον Άρη εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 12:12

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικός έφαγε πέσιμο στο Βικελίδης, επειδή πανηγύρισε γκολ του ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!-ThemaSports
20/05 @ 08:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!

Ο Ολυμπιακός στρέφει από σήμερα την προσοχή του στον τελικό της επόμενης Τετάρτης για το Conference League. Το διπλό κίνητρο για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!-ThemaSports
20/05 @ 08:22

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχτηκε, σε μια ακόμα περίπτωση στα φετινά playoffs της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που τελείωσε το πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»-ThemaSports
20/05 @ 08:08

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»

Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει μπροστά του την πρόκληση να περάσει από τα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τα… δύο «μαξιλαράκια».

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 07:55

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε τόπο λατρείας το βράδυ της Κυριακής με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να αποθεώνουν σε ένα ατελείωτο πάρτι τους πρωταθλητές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ