Δηλώσεις σε ΜΜΕ του Καζακστάν παραχώρησε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, με αφορμή το αποψινό νοκ άουτ ματς των Καζάκων απέναντι στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το να παίζεις από πίσω μπορεί να οδηγήσει τους Έλληνες να πατάνε συχνά στην περιοχή του πέναλτι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πέναλτι ή επικίνδυνο ελεύθερο λάκτισμα. Θα είναι δύσκολο να περάσεις από την άμυνα στην επίθεση. Δεν είμαι οπαδός αυτού του παιχνιδιού. Πρέπει να στριμώξουμε τους Έλληνες, να παίξουμε μπροστά και να τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθη. Με όλο τον σεβασμό, δεν μιλάμε για Αγγλία ή Γερμανία. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς.

Πάντα υπάρχει πιθανότητα να κερδίσεις. Θα στηρίξω την εθνική ομάδα του Καζακστάν. Μίλησα πρόσφατα με τα παιδιά από την Καϊράτ (σ.σ. πρώην ομάδα του), που είναι τώρα στην εθνική ομάδα και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναζητάς την ευτυχία κλείνοντας τον εαυτό σου στη δική σου πύλη. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η γνώμη μου, καθώς έχω συνηθίσει να παίζω επιθετικά. Γιατί να παίζεις παθητικά; Σε αυτή την περίπτωση, οι Έλληνες θα ασκήσουν πίεση και θα επιβαρύνουν την άμυνα μας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17-ThemaSports
20/05 @ 19:44

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17

H τελική φάση του EURO U-17, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Η 11άδα της Κύπρου-ThemaSports
20/05 @ 19:33

Η 11άδα της Κύπρου

Δείτε την εντεκάδα της Κύπρου Κ17 για την πρεμιέρα απέναντι στην Τσεχία για το Euro U17.

EURO U-17: Απόψε η πρώτη μάχη της Κύπρου, αντίπαλος η Τσεχία-ThemaSports
20/05 @ 10:27

EURO U-17: Απόψε η πρώτη μάχη της Κύπρου, αντίπαλος η Τσεχία

Με αντίπαλο την Τσεχία αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO U17 η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17.

Το σημερινό (20/05) πρόγραμμα του EURO U-17-ThemaSports
20/05 @ 09:33

Το σημερινό (20/05) πρόγραμμα του EURO U-17

Εκτός από τον αγώνα της Κύπρου με την Τσεχία, το σημερινό πρόγραμμα της πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17 περιλαμβάνει άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Το μήνυμα του Προέδρου της UEFA για το EURO U-17 Cyprus 2024-ThemaSports
20/05 @ 09:21

Το μήνυμα του Προέδρου της UEFA για το EURO U-17 Cyprus 2024

Το δικό του μήνυμα ενόψει της διεξαγωγής της τελικής φάσης του EURO U-17 στην Κύπρο και της σημερινής έναρξης της διοργάνωσης στέλνει ο Πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας-ThemaSports
19/05 @ 15:44

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο της Εθνικής μας, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης του EURO under-17.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ