Γιάννης Ιωάννου

Μπορεί ο πρώτος ημιτελικός με αντίπαλο την Πάφος FC να αργεί ακόμα, αφού είναι για τις 11 Απριλίου στο «Στέλιος Κυριακίδης», όμως ο Πάμπλο Ματσίν βλέπει το αυριανό (20/03, 19:00) φιλικό στο «Αλφαμέγα» κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών, ως μία δυνατή πρόβα κυπέλλου!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Άλλωστε στο πρωτάθλημα η Λεμεσιανή ομάδα κάνει... αγγαρεία στο Β' γκρουπ και παρότι σε κάθε ματς παίζει για τη νίκη όπως άλλωστε προστάζει η ιστορία της, είναι δύσκολο για τον Ισπανό τεχνικό να κρατήσει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους όταν ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα σοβαρό κίνητρο που να μπορεί να τους... δελεάσει, πέρα από την κατάληψη της 1ης θέσης του Β' γκρουπ απλά και μόνο για λόγους γοήτρου.

Βέβαια, στο αυριανό παιχνίδι θα έχουν και οι δύο ομάδες απουσίες, αφού θα λείπουν οι διεθνείς παίκτες, όμως οι δύο προπονητές, Ματσίν και Αλμέιδα, αναμένεται να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα υπό τις περιστάσεις, σεβόμενοι και τους χιλιάδες οπαδούς των Απόλλωνα και ΑΕΚ Αθηνών που θα γεμίσουν το νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Για τους «κυανόλευκους» πάντως, δεν είναι ένα απλό φιλικό, αφού η ποιότητα και η δυναμικότητα του αντιπάλου δίνει κίνητρο στους παίκτες για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κυνηγήσουν τη νίκη μπροστά στο ένθερμο κοινό τους, ενώ θεωρείται και ένα ευχάριστο διάλειμμα από την... ταλαιπωρία που υφίστανται στη Β' φάση του πρωταθλήματος.

Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει σε ένα τέτοιο ματς, όμως ο Πάμπλο Ματσίν έχει δείξει στα πρώτα πέντε παιχνίδια του Β' γκρουπ, ότι πέρα από το να δοκιμάζει διάφορά πράγματα, αξιολογώντας και το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, τον ενδιαφέρει και η νίκη προκειμένου να διατηρεί τους παίκτες του σε εγρήγορση, αλλά και να μην εφησυχάζουν μέχρι τον πρώτο ημιτελικό με την Πάφο.

Άλλωστε, μία νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκα Ελλάδος, έστω και σε φιλικό παιχνίδι και παρά τις σημαντικές απουσίες εκατέρωθεν, θα ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του Απόλλωνα για τους δύο ημιτελικούς του Απριλίου που είναι όλη η σεζόν για τη Λεμεσιανή ομάδα, η οποία στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου για να κλείσει με χαμόγελα και πανηγυρισμούς μία χρονιά που σημαδεύτηκε με... παταγώδη αποτυχία στο πρωτάθλημα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ