Λίγες μέρες αφότου η Βέρα Χιλ επισκέφτηκε ξανά το Σίτι Γκράουντ, έλαβε ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρόσφατο 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ εις βάρος της Γουέστ Χαμ ήταν βαρυσήμαντο για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Premier League αλλά πιθανότατα περισσότερο από όλους το χάρηκε η Βέρα Χιλ.

Η 92χρονη οπαδός της Φόρεστ επέστρεψε στο Σίτι Γκράουντ μετά από δώδεκα χρόνια, καθώς λόγω προβλήματος υγείας της έχει απομείνει μονάχα η περιφερειακή της όραση.

Ωστόσο, η κόρη της την πήγε στο γήπεδο λόγω της επιθυμίας της ηλικιωμένης να ακούσει ξανά τους φιλάθλους της Νότιγχαμ να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας πριν τη σέντρα.

Οι εικόνες με τη συγκινημένη Βέρα έγιναν viral, όμως οι εκπλήξεις γι’ αυτήν δεν σταμάτησαν εκεί. Μερικές μέρες μετά βλέπετε, έλαβε μία κλήση στο τηλέφωνο από τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή, Στούαρτ Πιρς!

Ο θρύλος της Φόρεστ, που είχε φορέσει τη φανέλα της από το 1985 έως το 1997 συνομίλησε για λίγα λεπτά με την ηλικιωμένη και της ζήτησε να συναντηθούν στο επόμενο εντός έδρας ματς στο οποίο θα παρευρεθεί, με την 92χρονη να μην μπορεί να πιστέψει ότι στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο παλαίμαχος αμυντικός.
Κάτι περισσότερο από ένα άθλημα...

-

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πενταετές συμβόλαιο και 100 εκατομμύρια ευρώ... μπόνους υπογραφής (!) για τον Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
03/06 @ 12:53

Πενταετές συμβόλαιο και 100 εκατομμύρια ευρώ... μπόνους υπογραφής (!) για τον Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Μερικές ώρες απομένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος το... άγχος: Παίζουν κανονικά στην Ευρώπη τη νέα σεζόν η Σίτι και η Γιουνάιτεντ!-ThemaSports
03/06 @ 09:43

Τέλος το... άγχος: Παίζουν κανονικά στην Ευρώπη τη νέα σεζόν η Σίτι και η Γιουνάιτεντ!

Κανονικά θα αγωνιστούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις συζητήσεις με την UEFA, αναφορικά με το «κοινό» διοικητικό καθεστώς, να ευδοκιμούν. Κανένα ζήτημα για Τζιρόνα και Νις, άπαντες παίζουν κανονικά, στην διοργάνωση στην οποία ανήκουν.

O Μουρίνιο ζήτησε τη συμβουλή του Τερίμ για τη Φενέρμπαχτσε - Τι του είπε ο Τούρκος-ThemaSports
03/06 @ 09:31

O Μουρίνιο ζήτησε τη συμβουλή του Τερίμ για τη Φενέρμπαχτσε - Τι του είπε ο Τούρκος

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, αλλά πριν πει το «ναι» ζήτησε τη συμβουλή του Φατίχ Τερίμ.

«Έφαγε» τεσσάρα, αλλά επέστρεψε στην Eredivisie η Μπρέντα - Το... απίστευτο με τα γήπεδα της Ολλανδίας! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/06 @ 09:00

«Έφαγε» τεσσάρα, αλλά επέστρεψε στην Eredivisie η Μπρέντα - Το... απίστευτο με τα γήπεδα της Ολλανδίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπρέντα γνώρισε την ήττα με 4-1 στην έδρα της Εξέλσιορ, αλλά είχε επικρατήσει 6-2 στο πρώτο ματς και πήρε την άνοδο στην Eredivisie.

Ιταλιάνο: «Θα ξαναέπαιζα απόψε κιόλας τον τελικό με τον Ολυμπιακό, ήμασταν πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε»-ThemaSports
03/06 @ 08:49

Ιταλιάνο: «Θα ξαναέπαιζα απόψε κιόλας τον τελικό με τον Ολυμπιακό, ήμασταν πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε»

Την πίκρα του για τον χαμένο τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε στις τελευταίες του δηλώσεις ως προπονητής της Φιορεντίνα ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Επέστρεψε στη Segunda Division με τεσσάρα στην Καστεγιόν η Ντεπορτίβο Λα Κουρούνια! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/06 @ 08:38

Επέστρεψε στη Segunda Division με τεσσάρα στην Καστεγιόν η Ντεπορτίβο Λα Κουρούνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mε ηγέτη τον σπουδαίο Λούκας Πέρεθ, που πέτυχε δυο γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, επικράτησε 4-2 στην έδρα της Καστεγιόν, επιστρέφοντας στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ