Ανδρέας Χρίστου

Η μεγάλη συνέντευξη του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου στο OFC TV αποτελεί το πιο... καυτό θέμα συζήτησης στα Ομονοιάτικα στέκια και όχι άδικα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλοι περίμεναν να ακούσουν τον ισχυρό άνδρα των πρασίνων μετά και την αγωνιστική και όχι μόνο κρίση που περνά η Ομόνοια. Το θέμα του Γέσπερ Γιάνσον ήταν στην πρώτη γραμμή όμως από την στιγμή που τοποθετήθηκε και ξεκαθάρισε τους λόγους που οδήγησε στην απόλυση του Σουηδού δεν υπάρχει λόγος να σκαλίζεται άλλο το θέμα.

Μέσα από τις τοποθετήσεις του Παπασταύρου ξεχώρισε το γεγονός πως παραδέχθηκε 2-3 φορές ότι απέτυχαν τα τελευταία τρία χρόνια. Ακόμη πιο σημαντικό, κατά την άποψη μας, είναι η αποκάλυψη του ότι πλέον ο ίδιος θα εμπλέκεται πιο ενεργά σε όλες τις διαδικασίες της εταιρείας.

Όλοι θα δίνουν αναφορά στον πρόεδρο των πρασίνων, ο οποίος μάλιστα θα έρχεται πολύ πιο συχνά Κύπρο όμως μας είπε. Με λίγα λόγια «άδειασε» έμμεσα Δημήτρη Γρηγόρη, Σίμο Ταραπουλούζη και τους υπόλοιπους που παίρνουν αποφάσεις. Πλέον μπαίνει σε μια νέα εποχή η Ομόνοια με τον Σταύρο Παπασταύρου (επιτέλους) να αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι εύκολο να κυβερνήσει το πράσινο καράβι από τις ΗΠΑ...

Μια κίνηση η οποία ξεκάθαρα στέλνει μήνυμα σε όσους είχαν ευθύνη στις λάθος αποφάσεις της τελευταίας τριετίας. Ίσως να είναι και μια τελευταία προειδοποίηση...

Από την άλλη όμως η κίνηση του προέδρου της Ομόνοιας να εμπλακεί πιο ενεργά μεταφέρει απευθείας την πίεση και την ευθύνη στον ίδιο, ο οποίος καλείται να πάρει τις σωστές αποφάσεις για να εκπληρώσει όσα υποσχέθηκε στον πράσινο λαό. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εποχή Νταμπράουσκας γεμάτη με... στόχους-ThemaSports
20/05 @ 20:14

Εποχή Νταμπράουσκας γεμάτη με... στόχους

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος θα έχει ρόλο Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού και τη διοίκηση άρχισε ήδη τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
20/05 @ 14:15

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ανάρτησή του στα social media ο Λοΐζος Λοΐζου, αποχαιρέτησε τη Χέρενφεν και την ευχαρίστηκε για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου-ThemaSports
20/05 @ 13:23

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος, ο οποίος μίλησε για τον χαμένο τελικό κυπέλλου από την Πάφος FC.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας-ThemaSports
20/05 @ 12:32

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας

Το σκηνικό έγινε έξω από το ΓΣΠ πριν τον τελικό Κυπέλλου Πάφος-Ομόνοια και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου-ThemaSports
20/05 @ 11:23

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου

Η σεζόν τελείωσε άδοξα για την Ομόνοια μετά την ήττα στον τελικό και ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τον .

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ