Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την ισοπαλία με Απόλλωνα: «Σίγουρα δεν μας αφήνει ευχαριστημένους το αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, ωστόσο δεν τα καταφέραμε, παρόλο που ήμασταν λίγο καλύτεροι, ένα ημίχρονο «έφυγε» άσκοπα. Καταπληκτικός ο Δημητρίου και όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου, το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί, στη συνέχεια αργήσαμε να πετύχουμε την ισοφάριση και αυτό δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Καλούμαστε να εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο και να πάρουμε αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα».

Για τη συνέπεια της Πάφος FC: «Διαθέτουμε ποιοτική ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν έχουμε την ανάλογη συνέπεια. Μας προβληματίζει αρκετά αυτό, καλούμαστε να ρίξουμε βάρος σε αυτό. Είναι κρίμα να χάνουμε μέρος του αγώνα, καλούμαστε να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Για τα αγωνιστικά: «Οι Κοντρέρας και Ζάζα θα είναι διαθέσιμοι με την Ανόρθωση. Θα μπουν από σήμερα στις προπονήσεις. Τα παιδιά είχαν κάνει προετοιμασία και έρχονται από αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Θέλαμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, γι αυτό αργήσαμε να “κλείσουμε” τους παίκτες. Η μεταγραφή του Ναζόν δεν έγινε, όμως δεν τηρήθηκαν κάποιες προϋποθέσεις και έτσι δεν έγινε η κίνηση. Πάντοτε υπάρχει μία τελική πεντάδα από την ομάδα προγραμματισμού και από κει επιλέγουμε τις μεταγραφές μας. Μπήκαν στην ομάδα οι Κανέ και Μελούσο που θα βοηθήσουν αρκετά. Από κει και πέρα, ο Ικόκο ξεπερνάει το πρόβλημα του και επιστρέφει, όπως οι Κανέ, Μελούσο και οι δύο προσθήκες μας. Οι Δημητρίου, Πελάτζιο μένουν εκτός λόγω τραυματισμών».

Γιατί δεν έπαιξε ο Κανέ; «Ο Κανέ υπέπεσε σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, οπότε τιμωρήθηκε και έμεινε εκτός μία αγωνιστική, αλλά θα επιστρέψει στην ομάδα».

Για την προσέλευση του κόσμου: «Επηρέασαν οι καιρικές συνθήκες, απέτρεψε αρκετό κόσμο ο καιρός, ευελπιστούμε από την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση να είναι καλύτερα πράγματα. Δυστυχώς, δεν πρόκειται να έχουμε τη στήριξη του κόσμου στις εκτός έδρας «μονομαχίες».

Για τον Τβουμάσι: «Είναι ένας παίκτες που δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους, θα παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο προπονητής αποφασίζει για τα πλάνα του».

Για το πρωτάθλημα: «Έχουμε ρόστερ και ποιότητα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, όλα ανατρέπονται, αρκεί να πάρουμε αποτελέσματα και να έχουμε σταθερότητα. Χρόνος υπάρχει, ευελπιστούμε να βοηθήσουν και τα νέα αποκτήματα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»-ThemaSports
20/05 @ 19:03

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»

Με ανάρτηση στα social media η Πάφος ευχαρίστησε τον κόσμο της για την στήριξη στον τελικό Κυπέλλου και αναφέρθηκε στο πάρτι που ετοιμάζεται, για να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»-ThemaSports
20/05 @ 15:33

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του και για τις μεγάλες στιγμές που ζει η πόλη της Πάφου μετά από αυτή την ιστορική επιτυχία.

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»-ThemaSports
20/05 @ 13:50

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»-ThemaSports
20/05 @ 13:37

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Θέμης Αγαθοκλέους, μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ