Περίπου 3,5 χρόνια μετά, ο Γιάννης Φετφατζίδης σκόραρε ξανά με τη φανέλα του Άρη!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιάννης Φετφατζίδης άνοιξε το σκορ για τον Άρη στην αναμέτρηση με την Κηφισιά στην Καισαριανή, σκοράροντας μετά από 1.217 ημέρες με την «κίτρινη» φανέλα!
Τελευταία φορά που είχε βρει δίχτυα με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2020, όταν είχε προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, σε αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2).
Έκτοτε, ο Φετφατζίδης δεν είχε σημειώσει κάποιο τέρμα με τη φανέλα του Άρη, κάτι το οποίο έκανε το βράδυ του Σαββάτου (27/01) απέναντι στην Κηφισιά.
Στην Ομόνοια κινούνται για ενίσχυση και αναμένεται ότι θα το παλέψει μέχρι... τέλους για ουσιαστικές προσθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 15:23
Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι κι επίσημα ο Γκρεγκ Τέιλορ με τον Σκωτσέζο αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.
01/07 @ 18:23
Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Φραντζ Μπρόρσον με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.
01/07 @ 15:49
Ο Παναιτωλικός απέκτησε τον Σέρβο γκολκίπερ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς που αγωνιζόταν στην Ανόρθωση, ενώ έχει παίξει ξανά στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ.
01/07 @ 09:10
Τη φανέλα της Κηφισιάς θα φορά και τη νέα σεζόν ο Λούκας Βιγιαφάνες.
01/07 @ 08:39
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έφερε στο φως η «Δίκη στο Σκάι», για το δίκτυο εγκληματικής οργάνωσης παράνομου στοιχηματισμού
30/06 @ 22:52
Γνωστή έγινε η αρχηγική τετράδα του Παναθηναϊκού, ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ίνγκασον και Τζούρισιτς οι δύο νέες προσθήκες.
BEST OF THEMASPORTS