Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το κύπελλο και την κλήρωση: «Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι παραδοσιακή δύναμη της πρώτης κατηγορίας, ενώ είναι η καλύτερη ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα σύνολο, τα ματς είναι μονά και ο θεσμός μας ενδιαφέρει, επιθυμούμε να φτάσουμε στο… τέλος του «δρόμου». Τον αγώνα θα τον δούμε με τη δέουσα σοβαρότητα όταν έρθει η ώρα, πλέον κοιτάμε τον ΑΠΟΕΛ και το πρωτάθλημα».

Για την δοκιμασία με ΑΠΟΕΛ: «Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή μας. Έχουμε δύσκολη αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε έναν αγώνα που θα δημιουργηθεί καλή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να τους αποζημιώσουμε ως ομάδα, διότι στο προηγούμενο ματς δεν ήμασταν καλοί και ηττηθήκαμε δικαίως».

Για τα αγωνιστικά: «Υπάρχουν αμφιβολίες για τους Πέπε και Τάνκοβιτς, ενώ ο Γκόλταρ δεν έχει τόσες πιθανότητες με το μέρος του, ωστόσο, συγκαταλέγεται στους αμφίβολους. Η τελευταία προπόνηση θα κρίνει τα πάντα για τους τρεις ποδοσφαιριστές μας, ας ελπίσουμε ότι θα είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή. Τουλάχιστον οι δύο παίκτες θεωρούμε ότι θα είναι διαθέσιμοι στη φαρέτρα του Καρσέδο, καθώς ανέβασαν ρυθμούς στις προπονήσεις».

Για το επίπεδο συγκέντρωσης στον αγώνα με την Πάφο FC: «Μελετήσαμε το προηγούμενο παιχνίδι για να βγούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια. Χάσαμε ευκαιρίες και δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο που πήρε δίκαια τη νίκη. Με τον ΑΠΟΕΛ δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες, άρα τα επίπεδα συγκέντρωσης καλούνται να είναι υψηλά. Εξαιρετική ομάδα οι «γαλαζοκίτρινοι», άρα το «έργο» δεν θα είναι εύκολο για κανέναν».

Για τις μεταγραφές: «Στο μεταγραφικό «κομμάτι» οι διαδικασίες «τρέχουν», θέλουμε έναν παίκτη έτοιμο για το επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και κοιτάμε να πάρουμε κάτι εξαιρετικό από την αγορά στη δύσκολη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»-ThemaSports
20/05 @ 19:03

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»

Με ανάρτηση στα social media η Πάφος ευχαρίστησε τον κόσμο της για την στήριξη στον τελικό Κυπέλλου και αναφέρθηκε στο πάρτι που ετοιμάζεται, για να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»-ThemaSports
20/05 @ 15:33

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του και για τις μεγάλες στιγμές που ζει η πόλη της Πάφου μετά από αυτή την ιστορική επιτυχία.

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»-ThemaSports
20/05 @ 13:50

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»-ThemaSports
20/05 @ 13:37

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Θέμης Αγαθοκλέους, μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ