Ο πρόεδρος του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ Νικόλας Καρασαμάνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Capital με τον Πόλυ Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η φουτσαλική ΑΕΛ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Όποιος είδε τα ματς κατάλαβε ότι είναι πολύ ψηλό το επίπεδο και δεχθήκαμε τρεις ήττες. Χρειάζεται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να έχεις την τύχη με το μέρος σου και να κάνεις την διοργάνωση στην έδρα σου για να ελπίζεις για πρόκριση. Στην Κύπρο το φούτσαλ είναι ένα ξεχασμένο άθλημα με πρωτάθλημα πέντε ομάδων...

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη δυνατή διοργάνωση στο Κάουνα. Ενημερώθηκε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία . Δεν υπήρχε πάγος στην προπόνηση, άλλη μέρα υπήρχαν παιδιά κι έπαιζαν γύρω από το γήπεδο. Πέραν αυτών κρατάμε τις εμπειρίες και συνεχίζουμε. Ήταν ένα ταξίδι 4 ωρών και ήρθε δίπλα μας κόσμος από όλη την Ευρώπη».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα άθλημα που υπήρχαν τρεις κατηγορίες. Δεν θα ρίξω ευθύνες μόνο στην ΚΟΠ, είναι θέμα και τις Πολιτείας καθώς το γηπεδικό είναι ένα πρόβλημα σημαντικό καθώς έχουν προτεραιότητα άλλα αθλήματα. Η Ανόρθωση έκανε προπόνηση η ώρα 9 το βράδυ. Είναι ένα πρόβλημα το οικονομικό όμως είναι και το γηπεδικό.  Εμείς θα έχουμε πρόβλημα από τον Ιανουάριο όταν θα γίνουν εργασίες για το Μουντομπάσκετ.

Αν πω ότι θα μεγαλώσει ο αριθμός των ομάδων θα είμαι ψεύτης, πολύ σύντομα το άθλημα θα βάλει λουκέτο. Είναι απλά μαθηματικά. Είχαμε τρεις κατηγορίες και τώρα είναι ένα πρωτάθλημα πέντε ομάδων... Η ΚΟΠ πρέπει να το δει, όμως δεν υπάρχει η απαιτούμενη προσοχή που θα έπρεπε από την ομοσπονδία. Η ΚΟΠ εισπράττει 50 χιλιάδες από τα τηλεοπτικά, πληρώνεις τις διαιτησίες, μέχρι εκεί.

Στην ΑΕΛ όπως και σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ υπάρχει προσέλευση. Για μένα όσοι δεν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο λόγω της ξενομανίας, μπορούν να έρθουν στο φούτσαλ».

Για την ποδοσφαιρική ΑΕΛ: «Είναι μια μεταβατική περίοδος, η ομάδα ήταν επί 15 χρόνια υπό την προεδρία του Ανδρέα Σοφοκλέους. Η πορεία της ομάδας δεν βοήθησε για να στηρίζει περισσότερο ο κόσμος, όμως χρειάζεται υπομονή. Ο ΑΕΛίστας πρέπει να ξέρει ότι η σούμα θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να γίνει οικονομική εξυγίανση. Με τα οικονομικά προβλήματα που βρήκε η διοίκηση ήταν δύσκολο να ξεφύγει από αυτό τον βραχνά. Δεν χωράει η εσωστρέφεια στην ΑΕΛ.

Θέλουμε την ΑΕΛ στα ψηλά, μας πληγώνει όταν δεν κερδίζει η ΑΕΚ όμως είναι νωρίς, να δούμε την εικόνα στο τέλος, να δούμε ποιο είναι το ταβάνι της ΑΕΛ με βάση αυτό το μοντέλο. Δεν μπορούμε να δώσουμε την ΑΕΛ σε έναν επενδυτή για δικό του κέρδος».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά το... 0/3, να κάνουν ότι δεν έκαναν οι προηγούμενοι, για να μη γίνουν μόνιμοι «θαμώνες» του Β' γκρουπ-ThemaSports
20/05 @ 10:14

Μετά το... 0/3, να κάνουν ότι δεν έκαναν οι προηγούμενοι, για να μη γίνουν μόνιμοι «θαμώνες» του Β' γκρουπ

Τη σεζόν 2020-2021, δύο χρονιά μετά την κατάκτηση του 7ου κυπέλλου στην ιστορία της, η ΑΕΛ τερμάτισε στην 3η θέση, κυνηγώντας τον τίτλο μέχρι και λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!-ThemaSports
16/05 @ 15:44

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα, για τον Ανδρέα Μακρή.

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»-ThemaSports
16/05 @ 16:33

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης-ThemaSports
15/05 @ 17:04

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο-ThemaSports
14/05 @ 13:13

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο

Έφυγαν ακόμα δύο παίκτες από την ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη-ThemaSports
14/05 @ 12:20

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γαρπόζη στην ΑΕΛ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ