Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Χριστόδουλος Χριστόδουλου, είπε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ότι δεν κοιτάζει την βαθμολογία. Αλίμονο να μην βλέπει την ομάδα του στην 6η θέση και να νιώθει περηφάνια γιατί εξελίσσεται ικανοποιητικά η δουλειά που κάνει με τους παίχτες...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Απλώς ο νεαρός τεχνικός, για τους δικούς του λόγους, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Στην ψεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι τις ομάδες που είναι από την 9η θέση και κάτω, άμα κάνουν σωστά μερικά βασικά πράγματα στο γήπεδο, μπορούν να τις κερδίσουν.

Το στοίχημα για την Βαρωσιώτικη ομάδα, είναι να δείξει στην πορεία, ότι διαθέτει την νοοτροπία και το κόκκαλο να αντέξει στην «μάχη» για διεκδίκηση εισόδου στην πρώτη εξάδα. Μια πρώτη απόδειξη θα είναι, να πετύχει νίκη, πάνω σε ομάδα που κυνηγά το πρωτάθλημα ή τον τίτλο.

Οι ερυθρόλευκοι και την περασμένη σεζόν, για μεγάλο χρονικό διάστημα, προέβαλαν με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα τους, αξιώσεις για να βρεθούν στο πρώτο γκρουπ με τη λήξη της κανονικής περιόδου. Από ένα σημείο κι έπειτα κάπου «κλάταραν» περιορίστηκαν τελικά στο β’ γκρουπ.

Οι οπαδοί της ομάδας που βρέθηκαν χθες βράδυ στο «Αμμόχωστος» πανηγύρισαν έξαλλα την 4η φετινή νίκη. Την περασμένη σεζόν τους είχε πληγώσει η ΑΕΛ, όταν τους απέκλεισε από τον θεσμό του κυπέλλου, στερώντας τους το δικαίωμα να δουν την ομάδα τους στα ημιτελικά.

Με ικανοποίηση βλέπουν τον Αργεντινό σέντερ φορ Ντορεγκαράι, να συνεχίζει απ’ εκεί που έμεινε την περασμένη σεζόν. Χθες πέτυχε το νικητήριο γκολ, φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα. Ο 31χρονος άσος πέρσι είχε πετύχει 16 σε 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε και στα δικά μας γήπεδα...»-ThemaSports
31/05 @ 13:01

«Εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε και στα δικά μας γήπεδα...»

Μήνυμα από την Νέα Σαλαμίνα για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο... «σερβιτόρος» Λέζιακς-ThemaSports
30/05 @ 13:22

Ο... «σερβιτόρος» Λέζιακς

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα για την απόκτηση του Γιαν Λέζιακς, ενημερώνει ότι ο Τσέχος αριστερός μπακ, στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στην Ομόνοια, μοίρασε 27 ασίστ!

Έδωσε τα χέρια με Λέζιακς και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
30/05 @ 12:47

Έδωσε τα χέρια με Λέζιακς και... βγήκε το φιρμάνι!

Τη συμφωνία της με τον έμπειρο Τσέχο αριστερό μπακ, Γιαν Λέζιακς που έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια, ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα!

Δύσκολες στιγμές για τον πρώην τιμ μάνατζερ της Νέας Σαλαμίνας - Ενεπλάκη σε τροχαίο-ThemaSports
29/05 @ 16:32

Δύσκολες στιγμές για τον πρώην τιμ μάνατζερ της Νέας Σαλαμίνας - Ενεπλάκη σε τροχαίο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, ενημερώνει ότι ο πρώην Team Manager της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τζιόρτζιο Νικολάου, ενεπλάκη σε ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του.

Ιεζεκιήλ: «Χρειαζόμαστε την ποιότητα και την εμπειρία του Τόμοβιτς»-ThemaSports
29/05 @ 12:15

Ιεζεκιήλ: «Χρειαζόμαστε την ποιότητα και την εμπειρία του Τόμοβιτς»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ

Ερυθρόλευκος ο Τόμοβιτς-ThemaSports
29/05 @ 11:15

Ερυθρόλευκος ο Τόμοβιτς

Στην Νέα Σαλαμίνα θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ