Ο Πολύβιος Παλιούρας ως Υπεύθυνος επικοινωνίας της Πάφος FC, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 .

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την επόμενη δοκιμασία με τον Απόλλωνα: «Η ομάδα είναι μια χαρά στη ψυχολογία. Είχαμε πει ότι ήμασταν απογοητευμένοι από την ήττα με την Ομόνοια, όμως κοιτάμε παρακάτω. Η δουλειά μας είναι να δουλέψουμε σωστά και σκληρά, να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να εμφανίσουμε διαφορετικό πρόσωπο σε μία δύσκολη έδρα. Να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που πραγματικά μπορούμε να παίξουμε, έχοντας και τον κόσμο κοντά μας. Θα μας δώσει ψυχολογία η νίκη εάν έρθει στην ομάδα. Δουλέψαμε στην προετοιμασία, ο προπονητής πήρε το βάρος από τους ποδοσφαιριστές, μπορούμε καλύτερα, έχουμε περιθώριο για βελτίωση. Χωρίς άγχος και χωρίς φόβο θα πάμε να παλέψουμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα και δύσκολη έδρα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για τα αγωνιστικα: «Δεν υπάρχουν απουσίες ούτε με τραυματισμούς, ούτε με κάρτες. Οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και θέλουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκες, δεν είμαστε Πάφος FC για τους τίτλους ή για τις διακρίσεις. Είναι η ομάδα της πόλης μας, εάν υπάρξει ενότητα θα πετύχουμε περισσότερα, άλλωστε έχουμε θέσει τους στόχους μας που είναι υψηλοί. Το μέλλον είναι μπροστά μας, θέλουμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο στις επόμενες δοκιμασίες».

Πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στον Απόλλωνα; «Είναι σημαντικό ματς κόντρα στον Απόλλωνα, γενικώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Τα παιχνίδια είναι απαιτητικά για όλες τις ομάδες. Θέλουμε να δουλέψουμε σωστά και να «κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Μία νίκη θα μας δώσει ψυχολογία και ευελπιστούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Για την παρουσία κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, υπάρχει απογοήτευση, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν στηρίζεις μία ομάδα, το κάνεις στα εύκολα και στα δύσκολα. Η προπώληση κυλάει καλά, έχουν φύγει πάνω από 300 εισιτήρια. Το υπόβαθρο της Πάφος FC κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια, ας δούμε και αυτά, υπάρχει ανάπτυξη και για τη δεδομένη στιγμή, αλλά και για το μέλλον».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»-ThemaSports
20/05 @ 19:03

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»

Με ανάρτηση στα social media η Πάφος ευχαρίστησε τον κόσμο της για την στήριξη στον τελικό Κυπέλλου και αναφέρθηκε στο πάρτι που ετοιμάζεται, για να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»-ThemaSports
20/05 @ 15:33

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του και για τις μεγάλες στιγμές που ζει η πόλη της Πάφου μετά από αυτή την ιστορική επιτυχία.

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»-ThemaSports
20/05 @ 13:50

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»-ThemaSports
20/05 @ 13:37

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Θέμης Αγαθοκλέους, μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ