Συνέντευξη στην ιστοσελίδα mozzartsport.com παραχώρησε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την παρουσία του στη Λεμεσιανή ομάδα, τον στόχο κατάκτησης του τίτλου, αλλά και τη μεγάλη του επιθυμία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Ήρθα στον Απόλλωνα τον Οκτώβριο του 2020, αλλά τραυματίστηκα αμέσως. Αγωνίστηκα στα πλέι-οφ της σεζόν 2020-2021 και παλέψαμε για τον τίτλο μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Η Ομόνοια τερμάτισε πρώτη και πήρε το πρωτάθλημα κι εμείς μείναμε στη δεύτερη θέση θέση. Όλοι ήταν απογοητευμένοι στον Απόλλωνα. Είναι ένα μεγάλος σύλλογος ο οποίος άρχισε να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τα τελευταία 7-8 χρόνια. Έχει κόσμο και η πόλη είναι πολύ ωραία. Το γήπεδο που παίζουμε είναι πολύ παλιό, όμως ετοιμάζεται καινούργιο. Εκεί θα είναι μεγαλύτερη η στήριξη του κόσμου μας, ειδικά αν πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τον Νίκο Κίρζη: «Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας που ηγείται της ομάδας για 10 χρόνια. Για εκείνον ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Για αρκετά χρόνια ο τίτλος γλιστρούσε από τα χέρια της ομάδας».

Για τις άλλες ομάδες: «Είμαι σίγουρος πως ο ΑΠΟΕΛ έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά υπάρχουν κι άλλες πολύ καλές ομάδες, η Πάφος για παράδειγμα όπου ο ιδιοκτήτης είναι Ρώσος, επίσης ο Άρης. Η Ομόνοια είναι δεύτερη και μετά η Ανόρθωση».

Για  το πού ονειρεύεται να αγωνιστεί: «Η Μπουντεσλίγκα είναι το μεγάλο μου όνειρο. Νιώθω ώριμος να αρπάξω αυτή την ευκαιρία, αν μου δοθεί. Είμαι 28 χρονών και αυτός είναι ο στόχος μου».

Για την παρουσία του στην Κύπρο: «Γράφουν πως φέτος είμαι ανάμεσα στους υποψηφίους για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν. Δεν ήρθα στην Κύπρο για τον ήλιο και τον καλό καιρό. Είναι καλά τα λεφτά, μπορώ σίγουρα να μείνω 7-8 χρόνια, αλλά θέλω να αγωνιστώ σε πιο υψηλό επίπεδο. Έπαιξα φέτος σε 21 παιχνίδια. Έχασα τα πρώτα τέσσερα, γιατί έσπασα το δάκτυλο μου. Κατάφερα να αποκρούσω δύο πέναλτι σε 15 ημέρες. Όλα πάνε καλά. Λένε είναι πως τα φετινά πλέι-οφ είναι τα καλύτερα της εικοσαετίας».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ