Ακολουθήστε μας στο Google news

O Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ, στάθηκε «ασπίδα» στην ΚΟΠ, τονίζοντας πως δεν φταίει η Ομοσπονδία αν στο VAR άλλα βλέπουν και άλλα υποδεικνύουν.

Αναλυτικά: 
Για την ήττα από την ΑΕΚ και το φετινό πρωτάθλημα: «Σίγουρα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Δώσαμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή. Η ουσία είναι πως δεν πήραμε βαθμό. Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Ομόνοια και θα προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι. Όσα λάθη δεν κάναμε στα πρoηγούμενα παιχνίδια, τα κάναμε με την ΑΕΚ. Για να μπουν γκολ, πρέπει να γίνουν λάθη. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο. Ακόμα και ο ένας βαθμός στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύτιμος, είναι πρωτάθλημα βαθμοθηρίας». Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κατελάρης θα είναι εκτός για τρεις εβδομάδες. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Θα δούμε εάν καλύψουν το χαμένο έδαφος οι Τζουμ και Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, από πλευράς φυσικής κατάστασης. Κάποιο μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μάρκοβιτς και θα περάσει από εξετάσεις. Οι Αλμπάνης και Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς είναι 100% έτοιμοι. Έχουμε φιλικό με τον Άρη την Πέμπτη στις 18.00 στο Κολόσσι, κεκλεισμένων των θυρών». Για την σημερινή άτυπη γενική συνέλευση της ΚΟΠ και την διαιτησία: «Θα πάει ο πρόεδρος της ομάδας μας στην σημερινή άτυπη συνέλευση. Πάει με τα διαχρονικά παράπονα του Απόλλωνα για την διαιτησία. Πάμε με θέματα που διαχρονικά πλήγωσαν τον Απόλλωνα. Η ΚΟΠ προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση. Αν άλλα βλέπουμε στην οθόνη του VAR και άλλα υποδεικνύουμε, τι φταίει η ΚΟΠ; Να φέρουμε διαιτητές από την Μπουντεσλίγκα;» Για την συνάντηση των οργανωμένων: «Χαιρετίζουμε με θέρμη αυτήν την συνάντηση των οργανωμένων. Είμαστε μια μικρή κοινωνία. Η αντιπαλότητα πάντα υπάρχει στο γήπεδο και διαρκεί 90 λεπτά. Έχουμε άριστη επικοινωνία με την ΑΕΛ σε επίπεδο προέδρων».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ