Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Bundesliga μπαίνει στην πιο κρίσιμη στροφή. Αύριο, στις 19:30, θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι Ντόρτμουντ-Μπάγερν. Το αποτέλεσμά του θα κρίνει πολλά.

Με νίκη η Ντόρτμουντ θα βάλει «φωτιά» στην κορυφή. Θα πλησιάσει στον 1 βαθμό τη Μπάγερν και ο τίτλος θα είναι ανοιχτός έως το τέλος. Αν όμως καταφέρει η Μπάγερν και «σπάσει» το εντός έδρας αήττητο της Ντόρτμουντ θα ξεφύγει 7 βαθμούς και θα βρεθεί αγκαλιά με το 8ο σερί πρωτάθλημα. Η ισοπαλία θα διατηρήσει το προβάδισμα 4 βαθμών των Βαυαρών. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες. Η Μπάγερν συνέτριψε με 5-2 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το Βόλφσμπουργκ. Το ντέρμπι ανοίγει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. Θα ακολουθήσουν αύριο, στις 21:30, τρία ακόμα παιχνίδια, Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ. Η εμβόλιμη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με τους υπόλοιπους πέντε αγώνες. Στις 19:30 θα ξεκινήσει το παιχνίδι Λειψία-Χέρτα Βερολίνου και στις 21:30 θα γίνει η σέντρα στις αναμετρήσεις Χοφενχάιμ-Κολωνία, Φορτούνα Ντίσελντορφ-Σάλκε, Άουγκσμπουργκ-Πάντερμπορν και Ουνιόν Βερολίνου-Μάιντζ. Το γερμανικό πρωτάθλημα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Απομένουν επτά αγωνιστικές και τίποτα δεν έχει κριθεί. Όλα τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά, για τον τίτλο, τα εισιτήρια του Champions League και του Europa League και τον υποβιβασμό. Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής Τρίτη 26 Μαΐου Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου 19:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ 21:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ 21:30 Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ 21:30 Τετάρτη 27 Μαΐου Λειψία-Χέρτα Βερολίνου 19:30 Χόφενχαϊμ-Κολωνία 21:30 Φορτούνα Ντίσελντορφ-Σάλκε 21:30 Άουγκσμπουργκ-Πάντερμπορν 21:30 Ουνιόν Βερολίνου-Μάιντς 21:30 Πηγή: sportime.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ