Ακολουθήστε μας στο Google news

Έξαλλος με τη διαιτησία στο Βελιγράδι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! «Η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αντιμετωπίζεται σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός ή ομάδα μικρού πρωταθλήματος», σημείωσε! Την οργή του για τη διαιτησία στο Βελιγράδι και γενικά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός από τους διαιτητές της Ευρωλίγκας, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ποστάροντας φωτογραφία λοιπόν, με το σήμα, τα έξι αστέρια του «τριφυλλιού» και το μήνυμα «Παναθηναϊκός, ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ», σχολίασε: «Η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας (παμψηφεί) αντιμετωπίζεται κάθε εβδομάδα από τους διαιτητές της διοργάνωσης, σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός ή ομάδα μικρού πρωταθλήματος. Ντροπή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Υ.Γ.: Ακόμα και ο σεβασμός στο πλαίσιο του αθλήματος και η υπομονή έχουν τα όρια τους».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκλήρωσε τη συνεργασία με τον El Hajj-ThemaSports
20/05 @ 18:35

Ολοκλήρωσε τη συνεργασία με τον El Hajj

Η ΕΝΠ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Hadi El Hajj.

Ανανέωσε με Τόνι-ThemaSports
20/05 @ 17:38

Ανανέωσε με Τόνι

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τόνι Κωνσταντινίδη, ανακοίνωσε η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση.

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος που άλλαξε «ριζικά» τη… μοίρα του Ολυμπιακού! -ThemaSports
20/05 @ 18:51

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος που άλλαξε «ριζικά» τη… μοίρα του Ολυμπιακού!

Πώς ο Ολυμπιακός άλλαξε την ιστορία του, και ξεκίνησε να γίνεται το «μεγαθήριο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που γνωρίζουμε σήμερα; Δίνοντας… τα κλειδιά της ομάδας στον προπονητή-αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, τον Γιάννη Ιωαννίδη!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 96-99 (παρ.): Πήρε το «θρίλερ» της χρονιάς, προκρίθηκε στα ημιτελικά και επικεντρώνεται στο... Βερολίνο!-ThemaSports
18/05 @ 22:39

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 96-99 (παρ.): Πήρε το «θρίλερ» της χρονιάς, προκρίθηκε στα ημιτελικά και επικεντρώνεται στο... Βερολίνο!

Στο ματς της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ «πάλεψε» και έφτασε κοντά σε μία σπουδαία νίκη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός νίκησε στην παράταση (18/05, 99-96) και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 68-100: «Περίπατος» προς τα ημιτελικά, με πολλούς πρωταγωνιστές!-ThemaSports
18/05 @ 19:45

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 68-100: «Περίπατος» προς τα ημιτελικά, με πολλούς πρωταγωνιστές!

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το κλειστό των Άνω Λιοσίων (68-100), και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, δίνοντας τέλος στην πολυτάραχη χρονιά της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ 84-66: Οι πράσινοι έκαναν εύκολα το 1-0 απέναντι στον Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος πάλευε μόνος του-ThemaSports
16/05 @ 22:19

Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ 84-66: Οι πράσινοι έκαναν εύκολα το 1-0 απέναντι στον Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος πάλευε μόνος του

Με το δεξί μπήκε στα playoffs της Stoiximan Basket League ο Παναθηναϊκός AKTOR, που έκανε το 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 84-66 στο τελευταίο εντός έδρας ματς του πριν από το Final Four της EuroLeague. Μόνος του πάλευε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ που μέτρησε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 λάθη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ