Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, το οποίο είναι προ των πυλών (την ερχόμενη Παρασκευή 17/11) είναι λογικό να είναι καλά «καρφωμένο» στο μυαλό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ των «γαλαζοκιτρίνων». Το γεγονός ότι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ την φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να «γευτεί» την χαρά της νίκης στα ντέρμπι που έδωσε μέχρι στιγμή στον φετινό μαραθώνιο, είναι κάτι που δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη κόντρα στην «πληγωμένη», όπως παρουσιάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ομόνοια. Η διακοπή του πρωταθλήματος (ελέω των μπαράζ του μουντιάλ) ήρθε στην κατάλληλη χρονική στιγμή, έτσι ώστε κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματίσμων,  να μπορέσουν να τα ξεπεράσουν και να δηλώσουν ετοιμοπόλεμοι για το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι. Το ματς όμως με την Ομόνοια θα είναι μόνο η αρχή στο δύσκολο πρόγραμμα που θα μπει ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και έπειτα θα καλούνται να δίνουν αγώνες κάθε τέσσερις μέρες, με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του να πρέπει να διαχειριστούν την κούραση (θα είναι αρκετή), με τις επιλογές και τις αλλαγές που θα κάνουν στο ρόστερ σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα οι μέρες που έρχονται για τον ΑΠΟΕΛ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες αλλά εδώ είναι που θα φανεί κατά πόσο θέλουν και μπορούν οι ποδοσφαιριστές των "γαλαζοκιτρίνων" να ξεκινήσουν την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, και να διεκδικήσουν τον τίτλο με τον οποίο θα διατηρήσουν και τα «σκύπτρα» του πρωταθλητή για άλλη μια σεζόν. Φυσικά μέσα σε όλο αυτό δεν θα παίξει ρόλο μόνο η απόδοση των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το πως ο Γιώργος Δώνης θα μπορέσει με τις δικές του «πινελιές» και την δική του "μαεστρία" θα μπορέσει να κρατήσει «φρέσκο» τον ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό "Γολγοθά" που θα ακολουθήσει τις επόμενες βδομάδες.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ