Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανάδειξη του  Γάλλου επιθετικού της ΑΕΚ Λάρνακας και πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Florian Taulemesse, ως του “Καλύτερου Ποδοσφαιριστή’’ του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg για τον μήνα Οκτώβριο 2017, αποτελεί αναμφίβολα επιβράβευση της ποδοσφαιρικής του αξίας και ταυτόχρονα τιμά το σωματείο στο οποίο αγωνίζεται. Γι’ αυτή του την επιτυχία η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg,  τίμησε τον ποδοσφαιριστή με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού, ενώ ο ίδιος επέλεξε, το « Κέντρο Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Ιασόνειο Χρώματα Ζωής», στη Λάρνακα ,για να συνεισφέρει η Carlsberg το ποσό των 1000 ευρώ, που αποτελεί το χρηματικό βραβείο του Επάθλου Carlsberg. Το ποσό αυτό, ως γνωστό, η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg συνεισφέρει κάθε μήνα σε ένα εγγεγραμμένο Αγαθοεργό -Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, σύμφωνα πάντοτε με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς  αθλητικού θεσμού της εταιρείας. Το « Κέντρο Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες- Ιασόνειο Χρώματα Ζωής, είναι Κέντρο  ημερησίας φροντίδας ΑμεΑ, μετα το 21ο έτος της ηλικίας τους και στεγάζεται σε ειδικά διαρρυθμισμένο κτίριο στο συνοικισμό Ζήνωνα στη Λάρνακα, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τέλος του 2017. Παραλαμβάνοντας το έπαθλο του, ο Florian, ευχαρίστησε την Carlsberg για την πολύχρονη διοργάνωση του θεσμού του Επάθλου Carlsberg, μέσω του οποίου παρέχονται τα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται για το  τίμιο παιχνίδι, το ήθος και την αρετή,  καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. Την επιταγή της Carlsberg, αξίας των 1000 ευρώ, που αποτελεί το χρηματικό βραβείο του Επάθλου, παρέλαβε εκ εκ μέρους του Ιασόνειου Ιδρύματος, η Ταμίας ,κα Πάολα Σάββα, η οποία ευχαρίστησε την Carlsberg για την πολύχρονη και πολύτιμη και πολυσήμαντη προσφορά της, στον αθλητισμό και την κοινωνία, καθώς και τον ποδοσφαιριστή και το σωματείο της ΑΕΚ που επέλεξαν Ίδρυμα τους για την   εισφορά του ποσού. Ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, συγχάρηκε τον ποδοσφαιριστή για την επιτυχία του, καθώς και το Ίδρυμα για το έργο που επιτελεί στον ανθρωπιστικό τομέα και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριό της τελετής, o Forian, επέδωσε στον φίλαθλο της ΑΕΚ, Αντώνη Αντωνίου, υπογεγραμμένη  φανέλα του, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία του. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την  επίδοση της την σχετικής επιταγής, στη κα Πάολα Σάββα, Ταμία του Ιασόνειου Ιδρύματος, καθώς και του βραβείου στον ποδοσφαιριστή, που  έγινε την Πέμπτη 2/11/17, από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, κ Αντρέα Σμυρίλλη.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ