Ακολουθήστε μας στο Google news

Ντέρμπι είχε προγραμματισμένο για σήμερα (25/10) ο Απόλλωνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ όμως το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου Πλέον η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή βλέπει το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (29/10) στο Τσίρειο στάδιο κόντρα στην Δόξα. Ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τον Απόλλωνα. Αντιλαμβάνεσται ότι το πρόγραμμα των κυανόλευκων της Λεμεσού στη συνέχεια θα είναι πολύ καταπιεστικό με τις υποχρεώσεις της Ευρώπης να τρέχουν και στο πρωτάθλημα να είναι τρια παιχνίδια πίσω από το κανονικό. Η ομάδα βλέπει την συνέχεια, σίγουρα κανείς δεν περίμενε αναβολή του ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ όμως όλοι καλούνται να κοιτάξουν την συνέχεια και να επικεντρωθούν στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με σκοπό σε κάθε ματς την επίτευξη της νίκης (ειδικά στα εγχώρια ματς). Έχει το βάθος ο Απόλλωνας για να αντεπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι όποτε κληθούν από τον Σοφρώνη Αυγουστή να δηλώσουν παρόν. Εκεί λοιπόν που το μυαλό ήταν στραμμένο αποκλειστικά στο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και η όλη προετοιμασία έγινε με αποκλειστικό πλάνο το ματς αυτό, τώρα οφείλουν να αλλάξουν το τσιπ και να μπουν σε ρυθμούς Δόξας. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο ένα παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ με το να αγωνίζεσαι με την Δόξα εντός έδρας, όμως όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να προετοιμαστούν για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους πόντους.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενδιαφέρον από Σουηδία για Ουζόχο-ThemaSports
17/06 @ 16:49

Ενδιαφέρον από Σουηδία για Ουζόχο

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα έκανε Νιγηριανός δημοσιογράφος, ο οποίος κάνει αναφορά σε ενδιαφέρον της Μάλμο για τον Ουζόχο.

Με σημαντικές διαφοροποιήσεις οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν-ThemaSports
17/06 @ 13:24

Με σημαντικές διαφοροποιήσεις οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-2025.

Βήμα… πρόκρισης για την Ελβετία: Τεράστιο «τρίποντο» κόντρα στην Ουγγαρία, με κορυφαίο Τσάκα!-ThemaSports
15/06 @ 17:54

Βήμα… πρόκρισης για την Ελβετία: Τεράστιο «τρίποντο» κόντρα στην Ουγγαρία, με κορυφαίο Τσάκα!

Τεράστια νίκη για την Ελβετία επί της Ουγγαρίας στην 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου με 3-1, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γκρανίτ Τσάκα. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον παίκτη της Μπάγερ Λεβερκούζεν και μεγάλο βήμα… πρόκρισης στην επόμενη φάση του EURO 2024!

«When The Line Is Crossed» - Ντοκιμαντέρ της UEFA για τη βία κατά των διαιτητών (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
13/06 @ 14:44

«When The Line Is Crossed» - Ντοκιμαντέρ της UEFA για τη βία κατά των διαιτητών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΚΟΠ παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της UEFA «When The Line Is Crossed» (Υπέρβαση ορίων).

«Είναι τρελός ο Τάισον»: Βίντεο – έπος, ο Βραζιλιάνος τραγουδάει σύνθημα του ΠΑΟΚ στα ελληνικά! -ThemaSports
12/06 @ 16:59

«Είναι τρελός ο Τάισον»: Βίντεο – έπος, ο Βραζιλιάνος τραγουδάει σύνθημα του ΠΑΟΚ στα ελληνικά!

Τρομερό βίντεο έκανε την εμφάνισή του πριν από μερικά λεπτά, με τον Τάισον να αποθεώνει τον ΠΑΟΚ και να τραγουδά ένα σύνθημα που του έχουν αφιερώσει οι φίλοι της ομάδας. Το πιο εντυπωσιακό; Το έλεγε στα ελληνικά σε… Βραζιλιάνους!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ