Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναβλήθηκε ο αγώνας 18:10 Και νέα επιθεώρηση από τον διαιτητή του αγώνα, και τον 4ο διαιτητή. Όλο το γήπεδο είναι στην αναμονή της απόφασης που θα παρθεί από τον Κύπριο ρεφ. 18:07 Σταμάτησε η μπόρα που ξέσπασε εδώ στην περιοχή του ΓΣΠ, αλλά ο χλοοτάπητας παραμένει σε κακή κατάσταση 18:05 Όπως πληροφορούμαστε θα γίνει νέα επιθεώρηση από τον ρεφ της αναμέτρησης 18:00 Τσέκαρε το γήπεδο ο Λούκας Σωτηρίου, και όλοι περιμένουν την απόφαση του   17:48 Μάζεψε αρκετό νερό ο αγωνιστικός χώρος που ίσως δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.     17:45 Στα απποδυτήρια οι δύο ομάδες εν μέσω έντονης καταιγίδας   17:38 Προσπαθεί να προφυλαχθεί από τις βροχές ο κόσμος στις κερκίδες του ΓΣΠ 17:33 Ξέσπασε δυνατή μπόρα εδώ στο στάδιο της πρωτεύουσας 17:30 Οι δύο ομάδες ήδη βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση πριν το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ:Γκουδίνο, Ρουέδα, Μερκής, Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Μοράισ, Σαλάι, Ζαχίντ, Αλωνεύτης, Ποτέ.   Απόλλωνας: Βάλε, Σακέττι, Αλεφ,Ζοάο Πέδρο, Ρομπερζ, Σκέμπρι, Γιούστε, Βασιλείου, Γιάκολιτς, Μάγκλιτσα, Ντα Σίλβα Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων όπως θα παραταχθούν στον αποψινό αγώνα: Διαιτητής : Σωτηρίου Λούκας Α’ Βοηθός Διαιτητής : Σωτηρίου Μιχάλης Β’ Βοηθός Διαιτητής : Ανδρέου Π. Ανδρέας 4ος Διαιτητής : Μασιάς Δημήτρης Παρατηρητής Διαιτησίας : Αργυρού Μιχάλης Οι διαιτήτες της σημερινή αναμέτρησης: Απ την άλλη ο Απόλλωνας ήρθε στην Λευκωσία με φόρα από τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα για να αποσπάσει το «διπλό». Οι «κυανόλευκοι» έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, και με την προϊστορία υπέρ τους τα τελευταία χρόνια κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους», θα προσπαθήσουν να «κυνηγήσουν» με όλες τους τις δυνάμεις που έχουν, να πάρουν την νίκη, με την οποία θα παραμείνουν σε τροχιά επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Η γηπεδούχος ομάδα του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα της από την ΑΕΚ στην 8η αγωνιστική, ψάχνει την αντίδραση για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Γιώργου Δώνη για άλλη μια φορά θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές απουσίες έχοντας ως στόχο το τρίποντο που θα τους επαναφέρει πίσω στις επιτυχίες. Μαζί θα παρακολουθήσουμε από το ΓΣΠ το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα. Το παιχνίδι αρχίζει στις 18:00 και είναι στο πλαίσιο της 9ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Καλησπέρα Κυρίες/οι        
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο του Τζάλμα στην Τουρκία-ThemaSports
01/06 @ 18:12

Επίσημο του Τζάλμα στην Τουρκία

Επίσημα παίκτης της Göztepe ο Τζάλμα, με τον πρώην μπακ της ΑΕΛ αννα ανακοινώνεται από την τουρκική ομάδα με το συμβόλαιο του να είναι διάρκειας 1+1 χρόνια.

Η απάντηση του Άρη για Κβιλιτάια και τα ποσά που ακούγονται-ThemaSports
31/05 @ 13:03

Η απάντηση του Άρη για Κβιλιτάια και τα ποσά που ακούγονται

Ο πρόεδρος του σωματείου του Άρη Λεμεσού, Λύσανδρος Λυσάνδρου, αναφέρθηκε τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τον Κβιλιτάια.

«Κάηκε» ο Πειραιάς στην άφιξη των ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/05 @ 04:54

«Κάηκε» ο Πειραιάς στην άφιξη των ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανζουρλισμός επικράτησε στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά μόλις έφτασε το ανοιχτό πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του Ολυμπιακού με το τρόπαιο του Conference League.

Στο δρόμο για υποτροφία ακόμη 55 μέλη του ΠΑ.Σ.Π.-ThemaSports
29/05 @ 15:48

Στο δρόμο για υποτροφία ακόμη 55 μέλη του ΠΑ.Σ.Π.

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών πραγματοποίησε τις καθιερωμένες ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις οι οποίες προσφέρουν στα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. μοναδικές σπουδαστικές ευκαιρίες μέσω υποτροφιών.

Τελικός Conference League: Κλείνει αύριο ο εναέριος χώρος για ελικόπτερα και drones στο λεκανοπέδιο-ThemaSports
28/05 @ 19:05

Τελικός Conference League: Κλείνει αύριο ο εναέριος χώρος για ελικόπτερα και drones στο λεκανοπέδιο

Στην έκδοση ΝΟΤΑΜ προχώρησε η ΥΠΑ - Ποιες πτήσεις θα επιτρέπονται και ποιες ώρες ισχύει η απαγόρευση

Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Δημητρίου-ThemaSports
28/05 @ 16:13

Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Δημητρίου

Eνημέρωση από τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ορμήδειας για τον νέο πρόεδρο της ομάδας. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ